Sprøde havreflager med chokolade

Sprøde havreflager med chokolade

Ingredienser

  • Arbejdstid: 10 min.
  • Bagetid: 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 50 g havregryn (jeg brugte de store flager)
  • 85 g sukker (1 dl)
  • 60 g mel (1 dl)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 75 g smør
  • 2 spsk lys sirup
  • 2 spsk fløde (9%)
  • 100 g chokolade

  1. Bland gryn, sukker, mel ogvaniljesukker. Smelt smørsirup og fløde i en lillegryde og kom det i melblandingen.Rør det sammen.
  2. Sæt med to teskeerdejen på bagepapir lagt påbagepladen. Trykkagernelidt flade – de flyder lidt, såsæt dem med pæn afstand.
  3. Bag kagerne ved 200 graderi 5 min. Lad dem blivekolde, før de dyppes halvt ismeltet chokolade.