Stegt fisk med skalotteløg og cashewnødder
4
Ingredienser
- 800 g kartofler
- 50 g smør
- 100 cashewnødder
- 1 finthakket skalotteløg
- skal fra økologisk citron
- 2 spsk friske timianblade
- 800 g lyssejfilet
- 20 g smør
- evt. dild til pynt.
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i letsaltet vand.
- Smelt smørret på en pande, hæld nødder, løg, citron og timian på og lad det sautere i 5 minutter uden at branke. Tag panden af varmen.
- Skær fisken ud i mindre stykker, der steges nogle minutter på begge sider i det fedtstof, som stadig er på panden. Drys med salt og peber. Når fisken er færdig, hældes nøddeblandingen hen over fisken på panden sammen med 20 g smør og simrer et par minutter mere. Smag til med salt og peber og servér med kogte kartofler og evt. en dildkvist.