Stegt fisk opskrift

Stegt fisk med skalotteløg og cashewnødder

4

Ingredienser

  • 800 g kartofler
  • 50 g smør
  • 100 cashewnødder
  • 1 finthakket skalotteløg
  • skal fra økologisk citron
  • 2 spsk friske timianblade
  • 800 g lyssejfilet
  • 20 g smør
  • evt. dild til pynt.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand.
  2. Smelt smørret på en pande, hæld nødder, løg, citron og timian på og lad det sautere i 5 minutter uden at branke. Tag panden af varmen.
  3. Skær fisken ud i mindre stykker, der steges nogle minutter på begge sider i det fedtstof, som stadig er på panden. Drys med salt og peber. Når fisken er færdig, hældes nøddeblandingen hen over fisken på panden sammen med 20 g smør og simrer et par minutter mere. Smag til med salt og peber og servér med kogte kartofler og evt. en dildkvist.