Stegt fiskefilet fyldt med chili og tomat
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 2 tomater
- 1 rød chili
- 400 g fiskefileter
- 1 dl fuldkornshvedemel
- 2 spsk neutral olie til stegning
- 1 iceberg
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk hvid balsamico eller ½ citron
- salt og hvid peber
- Tilbehør: brød
Sådan gør du:
- 1. Skær tomaterne i tynde skiver. Fjern kernerne fra chilien og hak den. Fold hver fiskefilet sammen omkring 1-2 skiver tomat og en smule chili. Drys med salt, og vend den foldede fisk i mel.
- 2. Varm en non-stick pande op med olien, og steg fisken sprød og gylden – ca. 3 minutter pr. side.
- 3. Skær imens salaten i grove stykker, og vend med olivenolie, eddike eller citron og salt og peber. Spis salaten sammen med fisken og groft brød.