Fiskefilet opskrift med chili og tomat

Stegt fiskefilet fyldt med chili og tomat

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 2 tomater
  • 1 rød chili
  • 400 g fiskefileter
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • 2 spsk neutral olie til stegning
  • 1 iceberg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvid balsamico eller ½ citron
  • salt og hvid peber
  • Tilbehør: brød

Sådan gør du:

  1. 1. Skær tomaterne i tynde skiver. Fjern kernerne fra chilien og hak den. Fold hver fiskefilet sammen omkring 1-2 skiver tomat og en smule chili. Drys med salt, og vend den foldede fisk i mel.
  2. 2. Varm en non-stick pande op med olien, og steg fisken sprød og gylden – ca. 3 minutter pr. side.
  3. 3. Skær imens salaten i grove stykker, og vend med olivenolie, eddike eller citron og salt og peber. Spis salaten sammen med fisken og groft brød.