Stegt lyssej med porre og kold sennepscreme med dild
4
Ingredienser
- 2½ dl græsk eller drænet yoghurt
- 1 tsk dijonsennep
- lidt citronsaft
- 2 spsk finthakket dild
- 1 porre
- lidt smør
- 1 finthakket skalotteløg
- 600 g lyssej skåret i 4 portionsstykker
- olivenolie
- salt og peber.
- Tilbehør: kogte eller ovnbagte kartofler
Sådan gør du
- Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, citronsaft, dild og krydr med salt og peber.
- Rens og skær porren i passende stykker (3-4 cm) og damp dem i lidt vand med salt og smør, læg låg på gryden, og damp til de er let møre. Krydr porrestykkerne med finthakkede skalotteløg og friskkværnet peber.
- Steg lyssej på en pande med lidt olivenolie 2-3 min på hver side til de er gyldne, saftige og gennemstegte.
- Anret stegt lyssej med dampet porre og kold sennepscreme med dild, og spis kogte kartofler eller groft brød til.