-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Stop Spild af Mad: Selina Juul giver dig opskriften
Selina's Fiskefad
2 personer:
Kom 4 gode stykker
torsk, laks eller sej
plus lidt rejer i et fad med en sjat olie + lidt salt og peber.
Snit rødløg, hvidløg, forårsløg, peberrod, gulerødder, peber, bredbladet persille, squash -
og hvad du ellers har i grøntsagsskuffen
i køleskabet af grøntsager, som er gode, men hænger lidt med snuden - vær kreativ! - og ned i fadet til fisken.
Hæld 1 dåse kokosmælk over blandingen.
Pynt evt. med lidt gorgonzola eller gedeost.
Drys lidt spidskommen ovenpå.
I ovnen i 45 minutter på 180 grader. (Almindelig varme, ikke varmluftsovn-funktion, for så sparer du også el).
Servér evt. med grønsagsmos.

Selina's Grøntsagsmos
Hvis du har grøntsager, som har ligget længe i grøntsagsskuffen i køleskabet, men som stadig er friske, kan de bruges til at lave grøntsagsmos.
Tag gulerødder, blomkål, løg, broccoli, selleri, jordskokker, kartofler, rødløg og hvad du ellers har i grøntsagsskuffen, vask dem og hak derefter det hele i små stykker.
Kom vand plus en teske salt i en stor gryde og bring vandet kog. Kom alle grøntsagerne i vandet og kog det hele på mellemsvag varme i ca 20 minutter (prik til grøntsagerne, især kartofler, og se om de er blevet bløde.)
Hæld derefter vandet fra grøntsagerne og blend det hele med en håndblender. Tilsæt salt, soyamælk/mælk og krydderier efter egen smag.
Blend det hele indtil blandingen bliver til en fin mos. Kan spises til kød, fjerkræ, fisk eller vegetar retter. Både sundt for maven og godt for mindre madspild.
“Velbekomme!”
Nøgleord: mad, spild, håndblender, Selina Juul, grøntsagsskuffen, fisk, grøntsagsmos.