Sushi med krebs i rispapir
Makirullen er lavet af rispapir, som gør at du ikke får for mange af de hurtige kulhydrater, som hvis det havde været en makirulle med ris.
Ingredienser
- 4 ruller – 24 styk.
- 300 g krebsehaler
- 1 bananløg eller andet løg, finthakket
- ½ agurk
- 4 spsk mayonnaise
- 1 håndfuld løvstikke, finthakket
- salt og peber
- 12 styk rispapir
- 20 g spinatblade
- 50 g fiskerogn
- 1 sushimåtte
- Tilbehør: wasabipasta soja, f.eks. tamari
Sådan gør du
- 1/ Rør krebsehaler sammen med finthakket bananløg, agurk, mayonnaise og løvstikke. Smag til med salt og peber.
- 2/ Fugt rispapiret under vandhanen. Læg 3 rispapir i forlængelse af hinanden på sushimåtten (de skal hænge sammen).
- 3/ Kom spinatblade på, og top med krebsehalesalat.
- 4/ Rullen rulles stramt sammen. Del den med en skarp kniv i seks stykker.
- 5/ Lav de sidste tre ruller på samme måde. Top med fiskerogn, og servér.
- [150 kcal pr. rulle]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: 6 lyksaligheder fra Læsø