Sushi med krebs i rispapir

Sushi med krebs i rispapir

Makirullen er lavet af rispapir, som gør at du ikke får for mange af de hurtige kulhydrater, som hvis det havde været en makirulle med ris.

Ingredienser

  • 4 ruller – 24 styk.
  • 300 g krebsehaler
  • 1 bananløg eller andet løg, finthakket
  • ½ agurk
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 håndfuld løvstikke, finthakket
  • salt og peber
  • 12 styk rispapir
  • 20 g spinatblade
  • 50 g fiskerogn
  • 1 sushimåtte
  • Tilbehør: wasabipasta soja, f.eks. tamari

Sådan gør du

  1. 1/ Rør krebsehaler sammen med finthakket bananløg, agurk, mayonnaise og løvstikke. Smag til med salt og peber.
  2. 2/ Fugt rispapiret under vandhanen. Læg 3 rispapir i forlængelse af hinanden på sushimåtten (de skal hænge sammen).
  3. 3/ Kom spinatblade på, og top med krebsehalesalat.
  4. 4/ Rullen rulles stramt sammen. Del den med en skarp kniv i seks stykker.
  5. 5/ Lav de sidste tre ruller på samme måde. Top med fiskerogn, og servér.
  6. [150 kcal pr. rulle]
  7. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: 6 lyksaligheder fra Læsø