-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Svensk pølseret
Findes der noget bedre end svensk pølseret med pølser, kartofler og purløg på toppen? Her får du opskriften på en af vores absolutte favoritter - nemlig svensk pølseret!
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge/stegtid: 35 min.
- Fryse-egnet, men bedst frisklavet
- Ingredienser:
- 1 kg kartofler
- 8 wienerpølser
- 1 spsk smør
- 1 stort løg (hakket)
- 1 spsk paprika
- 1 lille dåse koncentreret tomatpuré (ca. 75 g)
- 2 dl piskefløde
- salt og friskkværnet peber
- Drys:
- 1 lille bundt purløg (klippet)
- Kog kartoflerne og pil dem. Skær de kogte kartofler og pølserne i mindre stykker.
- Smelt smør i en gryde eller dyb stegepande. Steg løgene klare i et par min., uden at de tagerfarve. Tilsæt paprika, tomatpuré og pølser,og lad det stege med ica. 3 min.
- Skru ned tiljævn varme og tilsæt kartofler og fløde. Lad retten koge i ca. 10 min., eller til den ergodt varm.
- Smag til med salt og peber. Drys med purløg ved servering.