-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Tagliatelle med grønærtecreme og bacon
Skøn pastaret med bacon, fløde og ærter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:520 Kcal
- Fedt:14 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:68 %
4
Ingredienser
- 250 g friske eller frosne ærter
- 2 fed hvidløg
- 25 g reven parmesan
- 1 bundt persille
- 2 stilke frisk estragon
- ½ dl syrnet fløde 9%
- salt, friskkværnet peber.
- 300 g tagliatelle
- 8 skiver sprødstegt bacon (gerne økologisk, f.eks. Hanegal )
- 200 g brød.
Sådan gør du
- Kom ærter og hvidløg i en gryde med kogende, letsaltet vand og kog i 3 minutter.
- Afdryp og blend ærterne med parmesan, persille og estragon samt syrnet fløde. Smag til med salt og peber.
- Kog og afdryp pastaen, vend den med ærtecremen og servér med sprød bacon på toppen.