Tortilla med avocado- og salatfyld
Ingredienser
- (4 personer)
- 4 wrap-tortillas
- 1-2 avocadofrugter
- 4 tomater
- 1 fed hvidløg
- 1 lime eller citron
- Salat:
- 1 spidskål
- 1-2 peberfrugter
- 1/2 rødløg
- 1 dåse kidneybønner
- Dressing:
- 3 spsk sukker
- 3 spsk vineddike
- 3 spsk olie
- 1-2 tsk chilisauce
- 1/2 tsk stødt koriander
- salt og peber
- Pisk dressingen sammen. Snit kålen meget fint og vend den sammen med dressingen.
- Tilsæt fintsnittet peberfrugt og rødløg samt de afdryppede bønner.
- Lad salaten trække i køleskabet 1 times tid.
- Halver avocadoerne og skrab frugtkødet ud af skallerne. Mos det let med en gaffel.
- Vask tomaterne, skær dem i kvarter og skrab kernerne ud.
- Skær tomatkødet i små tern og vend dem sammen med avocadomosen.
- Krydr med knust hvidløg, salt og peber og smag til med lidt lime- eller citronsaft.
- Smør avocadomosen ud på de 4 tortillas.
- Læg salaten ned langs midten af hver tortilla og rul dem sammen omkring salaten.