Tortilla med avocado- og salatfyld

Tortilla med avocado- og salatfyld

Ingredienser

  • (4 personer)
  • 4 wrap-tortillas
  • 1-2 avocadofrugter
  • 4 tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lime eller citron
  • Salat:
  • 1 spidskål
  • 1-2 peberfrugter
  • 1/2 rødløg
  • 1 dåse kidneybønner
  • Dressing:
  • 3 spsk sukker
  • 3 spsk vineddike
  • 3 spsk olie
  • 1-2 tsk chilisauce
  • 1/2 tsk stødt koriander
  • salt og peber

  1. Pisk dressingen sammen. Snit kålen meget fint og vend den sammen med dressingen.
  2. Tilsæt fintsnittet peberfrugt og rødløg samt de afdryppede bønner.
  3. Lad salaten trække i køleskabet 1 times tid.
  4. Halver avocadoerne og skrab frugtkødet ud af skallerne. Mos det let med en gaffel.
  5. Vask tomaterne, skær dem i kvarter og skrab kernerne ud.
  6. Skær tomatkødet i små tern og vend dem sammen med avocadomosen.
  7. Krydr med knust hvidløg, salt og peber og smag til med lidt lime- eller citronsaft.
  8. Smør avocadomosen ud på de 4 tortillas.
  9. Læg salaten ned langs midten af hver tortilla og rul dem sammen omkring salaten.