Tranebærkugler med kakao
En klassiker. God til både børn og voksne. Men overvej måske at trille dem til ungerne i kokos i stedet for kakao, som bliver for bittert for nogle børn.
Ingredienser
- CA. 25 KUGLER
 - 80 g cashewnødder
 - 50 g tørrede tranebær
 - 100 g bløde dadler, uden sten
 - 2 spsk kakao
 - 1 nip salt
 - kakao til at rulle i
 
Sådan gør du
- Blend cashewnødder, tranebær, dadler, kakao og et nip salt sammen i en foodprocessor.
 - Tril cirka 25 små kugler.
 - Opbevar kuglerne i køleskab. Tril dem i kakao lige inden servering.
 - TIP Indimellem kan man få tørrede, sure kirsebær. De er også virkelig gode i konfektkugler og her gerne i stedet for tranebær.
 
        
        
            PRØV OGSÅ: Chokoladekarameller med pistacienødder