Trin for trin: Ravioli med røget laks, rygeost og brunet salviesmør

Trin for trin: Ravioli med røget laks, rygeost og brunet salviesmør

1. Rør rygeost, parmesan, ramsløg og citronskal røres sammen i en skål. Smag til med friskkværnet peber.

2. Læg lakseskiverne ud på et bræt og kom en god tsk. fyld i enden af hver lakseskive. Fold, så fyldet lukkes inde.

3. Pensl kanterne med vand på et stykke dej, placer laksen derpå og luk sammen med et andet stykke dej. Klem siderne godt sammen.

4. Du kan evt. udstikke raviolierne med en udstikker eller et glas, så du får flotte og ensartede pakker.

5. Kog raviolierne i letsaltet vand ca. 2-3 min.

6. Brun smørret i en kasserolle, træk det af blusset og tilsæt salvien.

Fakta

7. Anret raviolien på et stort fad og hæld den brunede smør over. Drys lidt ekstra parmesan på toppen og pynt evt. med urter og kapers.