-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Tunbøf med svampe og pesto
4
Ingredienser
- 4 tunbøffer
- 150 g østershatte
- 2 spsk vindruekerneolie
- salt og friskkværnet peber
- 4 skiver brød
- 1 spsk olivenolie
- 50 g rucola.
- Pesto:
- 2 store bdt frisk basilikum
- 1 fed hvidløg hakket
- 1 spsk pinjekerner
- 1 dl olivenolie
- 50 g revet parmesanost
- lidt citronsaft
- salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
- Pluk basilikumbladene af stilkene og kom dem i en blender sammen med hvidløg og pinjekerner, parmesan og olivenolie. Blend til pestoen er lind, smag derefter til med citronsaft, salt og peber.
- Salt må først kommes i til sidst for at undgå, at pestoen bliver bitter og brun.
- Skær 4 runde skiver ud af brødskiverne og rist dem, fordel på fire tallerkner, steg tunbøfferne to minutter på hver side, så er de stadig medium indeni. Skal de være gennemstegte, skal de have 4 minutter på hver side. Læg tunbøfferne på brødene, kom 1 spsk pesto oven på hver bøf. Sauter østershattene i nogle minutter på en tør pande, kom oven på pestoen og slut af med rucola, server straks.