Tunfiskefrikadeller
Arbejdstid: 20 min.Stegetid: 12 min.
8-10 stk.
Ingredienser
- 1 dåse tunfisk naturel
- 250 g kogte kartofler
- 1 æg
- ½ peberfrugt (finthakket)
- 1 stilk blegselleri (finthakket)
- 2 forårsløg (finthakket)
- salt og peber
- 50 g durummel
- olie til stegning
- Tilbehør: grønsager eller salat og citronsovs
- Lad tunfisken dryppe af på en sigte og mos den sammen med kartofler og æg.
- Tilsæt peberfrugt, blegselleri, forårsløg, salt og peber. Form farsen til frikadeller og stil dem i køleskab i ½ time.
- Vend dem i durummel og steg dem gyldne på en pande med olie i 5-6 min. på hver side. Servér med grønsager eller salat og citronsovs