Tunfiskefrikadeller

Tunfiskefrikadeller

Arbejdstid: 20 min.Stegetid: 12 min.

8-10 stk.

Ingredienser

  • 1 dåse tunfisk naturel
  • 250 g kogte kartofler
  • 1 æg
  • ½ peberfrugt (finthakket)
  • 1 stilk blegselleri (finthakket)
  • 2 forårsløg (finthakket)
  • salt og peber
  • 50 g durummel
  • olie til stegning
  • Tilbehør: grønsager eller salat og citronsovs

  1. Lad tunfisken dryppe af på en sigte og mos den sammen med kartofler og æg.
  2. Tilsæt peberfrugt, blegselleri, forårsløg, salt og peber. Form farsen til frikadeller og stil dem i køleskab i ½ time.
  3. Vend dem i durummel og steg dem gyldne på en pande med olie i 5-6 min. på hver side. Servér med grønsager eller salat og citronsovs