Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 11
INDKØBSLISTE TIL UGE 11
Ugens menu:
Mandag: Grøn ærtesuppe med hvidløgs-basilikumbrød
Tirsdag : Cæsar salat med stegt kylling, parmesan og croutoner
Onsdag: Vietnamesisk nudelsalat med kylling, salat og sukkerærter
Torsdag: Fuldkornsspaghetti med varmrøget laks, ærter og purløg
Fredag: Hakkebøf med ovnstegte søde og hvide kartofler, og basilikumsmør
Kød og fisk:
500 g hakket oksekød
300 g varmrøget laks
1 stor kylling på omkring 1.700 gram.
Frugt og grønt:
4 fed hvidløg
300 g kartofler
1 løg
1 lille potte basilikum
150 g sukkerærter
500 g frosne ærter
300 g gulerødder
2 bdt purløg
1 romainesalat
1.200 g blandede alm og søde kartofler
1 lime
1 citron.
Æg og mejeri:
200 g smør
parmesan
2 pasteuriserede æggeblommer
¼ l madlavningsfløde.
Basis:
6 spsk olie
7 spsk olivenolie
2 tsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
salt og sort peber.
Andet:
1½ l hønse- eller grøntsagsbouillon
1 spsk hvidvinseddike eller ½ citron
1 flute
2 tykke skiver hvedebrød – gerne et par dage gammelt
2 ansjosfileter
2 tsk dijonsennep
250 g risnudler
2 spsk fish sauce
100 g saltede peanuts
500 g fuldkornsspaghetti.
Mandag: Grøn ærtesuppe med hvidløgs-basilikumbrød
Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts
Tirsdag : Cæsar salat med stegt kylling, parmesan og croutoner
Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts
Onsdag: Vietnamesisk nudelsalat med kylling, salat og sukkerærter
Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts
Torsdag: Fuldkornsspaghetti med varmrøget laks, ærter og purløg
Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts
Fredag: Hakkebøf med ovnstegte søde og hvide kartofler, og basilikumsmør
Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts