Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 11

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 11

INDKØBSLISTE TIL UGE 11

Ugens menu:

Mandag: Grøn ærtesuppe med hvidløgs-basilikumbrød

Tirsdag : Cæsar salat med stegt kylling, parmesan og croutoner

Onsdag: Vietnamesisk nudelsalat med kylling, salat og sukkerærter

Torsdag: Fuldkornsspaghetti med varmrøget laks, ærter og purløg

Fredag: Hakkebøf med ovnstegte søde og hvide kartofler, og basilikumsmør

Kød og fisk:

500 g hakket oksekød

300 g varmrøget laks

1 stor kylling på omkring 1.700 gram.

Frugt og grønt:

4 fed hvidløg

300 g kartofler

1 løg

1 lille potte basilikum

150 g sukkerærter

500 g frosne ærter

300 g gulerødder

2 bdt purløg

1 romainesalat

1.200 g blandede alm og søde kartofler

1 lime

1 citron.

Æg og mejeri:

200 g smør

parmesan

2 pasteuriserede æggeblommer

¼ l madlavningsfløde.

Basis:

6 spsk olie

7 spsk olivenolie

2 tsk hvidvinseddike

1 tsk sukker

salt og sort peber.

Andet:

1½ l hønse- eller grøntsagsbouillon

1 spsk hvidvinseddike eller ½ citron

1 flute

2 tykke skiver hvedebrød – gerne et par dage gammelt

2 ansjosfileter

2 tsk dijonsennep

250 g risnudler

2 spsk fish sauce

100 g saltede peanuts

500 g fuldkornsspaghetti.

Mandag: Grøn ærtesuppe med hvidløgs-basilikumbrød

Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts

Tirsdag : Cæsar salat med stegt kylling, parmesan og croutoner

Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts

Onsdag: Vietnamesisk nudelsalat med kylling, salat og sukkerærter

Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts

Torsdag: Fuldkornsspaghetti med varmrøget laks, ærter og purløg

Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts

Fredag: Hakkebøf med ovnstegte søde og hvide kartofler, og basilikumsmør

Opskriften får du i ALT for damerne af 17. marts