Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 12

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 12

INDKØBSLISTE TIL UGE 12

Ugemenu

Mandag:

Åben quesadilla med tigerrejer

Tirsdag:

Gratin med kylling og blomkål

Onsdag:

Pasta med blomkål, kapers og mandler

Torsdag:

Svinekam med sauteret spinat og hvide bønner

Fredag:

Tagliata af svinekam med kapers og rucola

Kød og fisk:

600 g kyllinge-inderfilet

300 g tigerrejer.

1 svinekam uden svær, ca. 1.500 g (brug resten fredag)

Frugt og grønt:

250 g tomater

1 bundt frisk koriander

1 blomkålshoved

2 fed hvidløg

2 øko-citroner

1 bakke rucola

250 g spinat

Æg og mejeri:

1 dl cremefraiche

2 friske mozzarella

4 dl cremefraiche

groftrevet parmesan

Basis:

salt og sort peber

2 spsk olie

2 spsk dijonsennep

6 spsk olivenolie

Andet:

4 store hvedetortillas

1 spsk hvidvinseddike

1 tyk skive daggammelt hvedebrød.

75 g mandler

500 g pasta, f.eks. fuldkornspenne

4 spsk kapers

1½ spsk fennikelfrø

2 dåser hvide bønner

Mandag: Åben quesadilla med tigerrejer

Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011

Tirsdag: Gratin med kylling og blomkål

Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011

Onsdag: Pasta med blomkål, kapers og mandler

Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011

Torsdag: Svinekam med sauteret spinat og hvide bønner

Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011

Fredag: Tagliata af svinekam med kapers og rucola

Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011