Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 12
INDKØBSLISTE TIL UGE 12
Ugemenu
Mandag:
Åben quesadilla med tigerrejer
Tirsdag:
Gratin med kylling og blomkål
Onsdag:
Pasta med blomkål, kapers og mandler
Torsdag:
Svinekam med sauteret spinat og hvide bønner
Fredag:
Tagliata af svinekam med kapers og rucola
Kød og fisk:
600 g kyllinge-inderfilet
300 g tigerrejer.
1 svinekam uden svær, ca. 1.500 g (brug resten fredag)
Frugt og grønt:
250 g tomater
1 bundt frisk koriander
1 blomkålshoved
2 fed hvidløg
2 øko-citroner
1 bakke rucola
250 g spinat
Æg og mejeri:
1 dl cremefraiche
2 friske mozzarella
4 dl cremefraiche
groftrevet parmesan
Basis:
salt og sort peber
2 spsk olie
2 spsk dijonsennep
6 spsk olivenolie
Andet:
4 store hvedetortillas
1 spsk hvidvinseddike
1 tyk skive daggammelt hvedebrød.
75 g mandler
500 g pasta, f.eks. fuldkornspenne
4 spsk kapers
1½ spsk fennikelfrø
2 dåser hvide bønner
Mandag: Åben quesadilla med tigerrejer
Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011
Tirsdag: Gratin med kylling og blomkål
Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011
Onsdag: Pasta med blomkål, kapers og mandler
Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011
Torsdag: Svinekam med sauteret spinat og hvide bønner
Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011
Fredag: Tagliata af svinekam med kapers og rucola
Opskriften får du i ALT for damerne af 24. marts 2011