Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 13
Menu til din uge: Se indkøbslisten til uge 13
Mandag
: Skindstegt kuller med kikærter og tomat
Tirsdag:
Nudler med spidskål og spejlæg
Onsdag
: Hurtig tærte med oksekød og frisk agurkesalat
Torsdag:
Avocado BLT
Fredag:
Lun pastasalat med ærter, bacon og hvidløgsbrødkrummer
Kød og fisk:
400 g kullerfilet med skind
400 g hakket oksekød
250 g bacon i skiver
Frugt og grønt:
1 citron
4 fed hvidløg
1½ spidskål
1 bdt forårsløg
1 chili
250 g cherrytomater
5 tomater
1 agurk
1 håndfuld mynteblade
2 modne avocadoer
2 mini romaine salat
1½ dl ærter
1 håndfuld mynteblade
Æg og mejeri:
4 store æg
Basis:
Salt og peber
7 spsk olie
2 spsk og 1 tsk hvid balsamicoeddike eller hvidvinseddike
1 spsk olivenolie
1 spsk stødt koriander
1 tsk tørret oregano
4 spsk mayonnaise
Andet:
1 dåse kikærter
300 g ægnudler
1 tyk skive daggammelt hvedebrød m skorpe
4 spsk østerssovs
2 spsk sesamolie
1 rulle færdig butterdej
8 skiver brød
400 g pasta, f.eks. muslingeskaller eller tuber, gerne fuldkorn
Mandag: Skindstegt kuller med kikærter og tomat
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. marts 2011
Tirsdag: Nudler med spidskål og spejlæg
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. marts 2011
Onsdag: Hurtig tærte med oksekød og frisk agurkesalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. marts 2011
Torsdag: Avocado BLT
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. marts 2011
Fredag: Lun pastasalat med ærter, bacon og hvidløgsbrødkrummer
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. marts 2011