Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 14

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 14

Menu til din uge: Se indkøbslisten til uge 14

Menu uge 14:

Mandag:

Crostoni med parmaskinke, pære og mozzarella

Tirsdag:

Vegetarburger med gratinerede portobellosvampe og pesto

Onsdag:

Rød kokos thaikarry med kylling og grønt

Torsdag:

Stegte fiskekager med forårsløg

Fredag:

Mørbradbøffer med nøddetapenade og brasede kartofler og bønner.

Kød & fisk:

4 kyllingebryster

8 skiver parmaskinke

240 g varmrøget forel (du kan også bruge varmrøget laks eller makrel)

1 svinemørbrad

Frugt og grønt:

2 fed hvidløg

1 bakke feldsalat

4 store portobellosvampe, ca. 500 g.

3 pærer

1 spsk revet ingefær

1 løg

1 håndfuld persille

1 økocitron

500 g grønne bønner

1800 g kartofler

1 håndfuld kruspersille

1 squash

1 bdt forårsløg

Evt. koriander

Æg og mejeri:

150 g rødkit ost (skimmelost)

250 g bøffelmozzarella

2½ dl cremefraiche

1 æg

Basis:

Balsamico glaze

sort peber

1 spsk olivenolie og 3 spsk neutral olie

salt og sort peber

2 tsk sukker

2 spsk sød sennep

Andet:

2 spsk fish sauce

2 tsk rød karrrypasta

1 dåse kokosmælk

4 store skiver rustikt hvedebrød

2 spsk hvedemel

1 spsk kapers

evt. 2 saltede ansjoser

1 lille glas pesto

4 fuldkorns burgerboller

4½ dl basmatiris

75 g hasselnødder

100 g grønne oliven uden sten

Mandag: Crostoni med parmaskinke, pære og mozzarella

Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011

Tirsdag: Vegetarburger med gratinerede portobellosvampe og pesto

Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011

Onsdag: Rød kokos thaikarry med kylling og grønt

Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011

Torsdag: Stegte fiskekager med forårsløg

Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011

Fredag: Mørbradbøffer med nøddetapenade og brasede kartofler og bønner

Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011