Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 14
Menu til din uge: Se indkøbslisten til uge 14
Menu uge 14:
Mandag:
Crostoni med parmaskinke, pære og mozzarella
Tirsdag:
Vegetarburger med gratinerede portobellosvampe og pesto
Onsdag:
Rød kokos thaikarry med kylling og grønt
Torsdag:
Stegte fiskekager med forårsløg
Fredag:
Mørbradbøffer med nøddetapenade og brasede kartofler og bønner.
Kød & fisk:
4 kyllingebryster
8 skiver parmaskinke
240 g varmrøget forel (du kan også bruge varmrøget laks eller makrel)
1 svinemørbrad
Frugt og grønt:
2 fed hvidløg
1 bakke feldsalat
4 store portobellosvampe, ca. 500 g.
3 pærer
1 spsk revet ingefær
1 løg
1 håndfuld persille
1 økocitron
500 g grønne bønner
1800 g kartofler
1 håndfuld kruspersille
1 squash
1 bdt forårsløg
Evt. koriander
Æg og mejeri:
150 g rødkit ost (skimmelost)
250 g bøffelmozzarella
2½ dl cremefraiche
1 æg
Basis:
Balsamico glaze
sort peber
1 spsk olivenolie og 3 spsk neutral olie
salt og sort peber
2 tsk sukker
2 spsk sød sennep
Andet:
2 spsk fish sauce
2 tsk rød karrrypasta
1 dåse kokosmælk
4 store skiver rustikt hvedebrød
2 spsk hvedemel
1 spsk kapers
evt. 2 saltede ansjoser
1 lille glas pesto
4 fuldkorns burgerboller
4½ dl basmatiris
75 g hasselnødder
100 g grønne oliven uden sten
Mandag: Crostoni med parmaskinke, pære og mozzarella
Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011
Tirsdag: Vegetarburger med gratinerede portobellosvampe og pesto
Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011
Onsdag: Rød kokos thaikarry med kylling og grønt
Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011
Torsdag: Stegte fiskekager med forårsløg
Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011
Fredag: Mørbradbøffer med nøddetapenade og brasede kartofler og bønner
Opskriften får du i ALT for damerne af 7. april 2011