Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 17

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 17

Se indkøbslisten til uge 17

Ugemenu:

Mandag:

Gyros med tomatsalat og tzatziki (ekstra tomatsalat og tzaziki til tirsdag)

Tirsdag:

Krydrede kyllingespyd med tzatziki og bulgursalat

Onsdag:

Pasta med spinat og stegte svampe

Torsdag:

Boller i kokoskarry med frisk løgsalat

Fredag:

Dampede blåmuslinger med fløde, gulerødder og dild

Frugt og grønt

4 fed hvidløg

1000 g gulerødder

500 g tomater

2 rødløg + 3 løg

1 håndfuld frisk mynte

1 agurk

250 g frisk spinat

250 g svampe

1 spsk fintrevet ingefær

1 lime

1 håndfuld frisk koriander

1 bdt dild

1 bdt forårsløg

Kød og fjerkræ

1½ kg blåmuslinger

500 g skinkekød i strimler

400 g hakket kyllingekød

500 g hakket svinekød

Æg og mælkeprodukter

2 æg

4 dl græsk yoghurt

2 dl piskefløde

Basis

salt og peber

8 spsk olivenolie

½ dl rasp

2 spsk neutral olie

1 spsk karry

1 dåse kokosmælk

1 tsk stødt kanel

Andet

6 træspyd

2 dl bulgur

4 fladbrød eller store pitabrød

2 spsk hvidvinseddike

1 spsk korianderfrø

1 spsk fennikelfrø

500 g pasta penne

1 glas hvidvin

3 dl basmati ris

1 dl rasp

1 tsk spidskommen

Mandag: Gyros med tomatsalat og tzatziki (ekstra tomatsalat og tzaziki til tirsdag)

Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011

Tirsdag: Krydrede kyllingespyd med tzatziki og bulgursalat

Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011

Onsdag: Pasta med spinat og stegte svampe

Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011

Torsdag: Boller i kokoskarry med frisk løgs

Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011

Fredag: Dampede blåmuslinger med fløde, gulerødder og dild

Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011