Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 17
Se indkøbslisten til uge 17
Ugemenu:
Mandag:
Gyros med tomatsalat og tzatziki (ekstra tomatsalat og tzaziki til tirsdag)
Tirsdag:
Krydrede kyllingespyd med tzatziki og bulgursalat
Onsdag:
Pasta med spinat og stegte svampe
Torsdag:
Boller i kokoskarry med frisk løgsalat
Fredag:
Dampede blåmuslinger med fløde, gulerødder og dild
Frugt og grønt
4 fed hvidløg
1000 g gulerødder
500 g tomater
2 rødløg + 3 løg
1 håndfuld frisk mynte
1 agurk
250 g frisk spinat
250 g svampe
1 spsk fintrevet ingefær
1 lime
1 håndfuld frisk koriander
1 bdt dild
1 bdt forårsløg
Kød og fjerkræ
1½ kg blåmuslinger
500 g skinkekød i strimler
400 g hakket kyllingekød
500 g hakket svinekød
Æg og mælkeprodukter
2 æg
4 dl græsk yoghurt
2 dl piskefløde
Basis
salt og peber
8 spsk olivenolie
½ dl rasp
2 spsk neutral olie
1 spsk karry
1 dåse kokosmælk
1 tsk stødt kanel
Andet
6 træspyd
2 dl bulgur
4 fladbrød eller store pitabrød
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk korianderfrø
1 spsk fennikelfrø
500 g pasta penne
1 glas hvidvin
3 dl basmati ris
1 dl rasp
1 tsk spidskommen
Mandag: Gyros med tomatsalat og tzatziki (ekstra tomatsalat og tzaziki til tirsdag)
Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011
Tirsdag: Krydrede kyllingespyd med tzatziki og bulgursalat
Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011
Onsdag: Pasta med spinat og stegte svampe
Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011
Torsdag: Boller i kokoskarry med frisk løgs
Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011
Fredag: Dampede blåmuslinger med fløde, gulerødder og dild
Opskriften fås i ALT for damerne af 28. april 2011