Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 19

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 19

UGEMENU - INDKØBSLISTE UGE 19

Mandag

: Spegeskinke på rugbrød med rygeost og radisesalat

Tirsdag

: Gullasch med oksekød og grøntsager

Onsdag

: Salat med knuste, stegte kartofler og pocheret æg

Torsdag

: Linguine med kylling og tørrede abrikoser

Fredag

: Stegt torsk med sprød spidskålsalat

Indkøbsliste uge 19

Kød og fjerkræ

4 stykker torskefilet med skind, ca. 600 g

600 g oksekød i store tern, f.eks. bov eller tykkam

160 g spegeskinke

400 g hakket kylling

Frugt og grønt

1 spidskål

½ øko citron

1 bdt dild

500 g kogte kartofler

2 løg

1 lille rødløg

2 fed hvidløg

500 g gulerødder

1 rød peberfrugt

2 stængler bladselleri

1½ kg kartofler

1 agurk

1 bdt radiser

150 g tørrede abrikoser

1 håndfuld frisk salvie eller 1 tsk tørret

3 stængler bladselleri

Æg og mejeri

1 dl piskefløde eller madlavningsfløde

100 g rygeost

2 store spsk creme fraiche

2 spsk creme fraiche

75 g rygeost

4 æg

350 g salat – gerne frillice eller frissée

evt. parmesan

Basis

salt

sort og hvid peber

2 spsk neutral olie

2 spsk hvedemel

7 spsk olivenolie

1 spsk paprika

1 tsk groft salt

Andet

500 g linguine-pasta

2 spsk hvid balsamico eddike + 1 spsk

1 dåse flåede tomater

4 store skiver rugbrød

1 spsk hvidvins- eller æbleeddike

evt. 2 tsk maizena

Mandag: Spegeskinke på rugbrød med rygeost og radisesalat

Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011

Tirsdag: Gullasch med oksekød og grøntsager

Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011

Onsdag: Salat med knuste, stegte kartofler og pocheret æg

Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011

Torsdag: Linguine med kylling og tørrede abrikoser

Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011

Fredag: Stegt torsk med sprød spidskålsalat

Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011