Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 19
UGEMENU - INDKØBSLISTE UGE 19
Mandag
: Spegeskinke på rugbrød med rygeost og radisesalat
Tirsdag
: Gullasch med oksekød og grøntsager
Onsdag
: Salat med knuste, stegte kartofler og pocheret æg
Torsdag
: Linguine med kylling og tørrede abrikoser
Fredag
: Stegt torsk med sprød spidskålsalat
Indkøbsliste uge 19
Kød og fjerkræ
4 stykker torskefilet med skind, ca. 600 g
600 g oksekød i store tern, f.eks. bov eller tykkam
160 g spegeskinke
400 g hakket kylling
Frugt og grønt
1 spidskål
½ øko citron
1 bdt dild
500 g kogte kartofler
2 løg
1 lille rødløg
2 fed hvidløg
500 g gulerødder
1 rød peberfrugt
2 stængler bladselleri
1½ kg kartofler
1 agurk
1 bdt radiser
150 g tørrede abrikoser
1 håndfuld frisk salvie eller 1 tsk tørret
3 stængler bladselleri
Æg og mejeri
1 dl piskefløde eller madlavningsfløde
100 g rygeost
2 store spsk creme fraiche
2 spsk creme fraiche
75 g rygeost
4 æg
350 g salat – gerne frillice eller frissée
evt. parmesan
Basis
salt
sort og hvid peber
2 spsk neutral olie
2 spsk hvedemel
7 spsk olivenolie
1 spsk paprika
1 tsk groft salt
Andet
500 g linguine-pasta
2 spsk hvid balsamico eddike + 1 spsk
1 dåse flåede tomater
4 store skiver rugbrød
1 spsk hvidvins- eller æbleeddike
evt. 2 tsk maizena
Mandag: Spegeskinke på rugbrød med rygeost og radisesalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011
Tirsdag: Gullasch med oksekød og grøntsager
Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011
Onsdag: Salat med knuste, stegte kartofler og pocheret æg
Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011
Torsdag: Linguine med kylling og tørrede abrikoser
Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011
Fredag: Stegt torsk med sprød spidskålsalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 12. maj 2011