Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 20
Ugemenu og Indkøbsliste
Mandag:
Risotto med asparges og friske ærter
Tirsdag:
Frikadeller med æbler, kogte kartofler og provencebønner
Onsdag:
Salade nicoise med frisk tun
Torsdag:
Lammekoteletter med mangochutney og salat af belugalinser
Fredag:
Spaghetti med kyllinge „bolognese“
Indkøbsliste uge 20
Kød og fjerkræ
4 store lammekoteletter
500 g hakket svinekød
400 g frisk tun
400 g hakket kyllingekød
Frugt og grønt
500 g ærter i bælg
1 bdt grønne asparges
3 løg
3 fed hvidløg
2 håndfulde persille
7 stængler bladselleri + inderbladene fra bladselleri
1 æble
1 tsk friske timianblade
1,5 kg kartofler
1 gulerod
250 g cherrytomater
½ citron
500 g grønne bønner (ekstra til onsdag)
1 tsk friske timianblade
Æg og mejeri
2 store æg
150 g revet parmesanost
1 æg
1 dl mælk
Basis
1½ dl olivenolie
1 l hønse- eller grøntsagsbouillon
salt og sort peber
2 spsk rapsolie
1 spsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
Andet
350 g risottoris
1½ dl hvidvin eller vermouth
2 dl belugalinser eller Puy linser
mango chutney
½ dl fuldkornshvedemel
½ dl havregryn
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 dåse flåede tomater
1 dl hvidvin
500 g spaghetti
Mandag: Risotto med asparges og friske ærter
Opskriften får du i ALt for damerne af 18. maj 2011
Tirsdag: Frikadeller med æbler, kogte kartofler og provencebønner
Opskriften får du i ALT for damerne af 18. maj 2011
Onsdag: Salade nicoise med frisk tun
Opskriften får du i ALT for damerne af 18. maj 2011
Torsdag: Lammekoteletter med mangochutney og salat af belugalinser
Opskriften får du i ALT for damerne af 18. maj 2011
Fredag: Spaghetti med kyllinge „bolognese“
Opskriften få du i ALT for damerne af 18. maj 2011