Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 20

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 20

Ugemenu og Indkøbsliste

Mandag:

Risotto med asparges og friske ærter

Tirsdag:

Frikadeller med æbler, kogte kartofler og provencebønner

Onsdag:

Salade nicoise med frisk tun

Torsdag:

Lammekoteletter med mangochutney og salat af belugalinser

Fredag:

Spaghetti med kyllinge „bolognese“

Indkøbsliste uge 20

Kød og fjerkræ

4 store lammekoteletter

500 g hakket svinekød

400 g frisk tun

400 g hakket kyllingekød

Frugt og grønt

500 g ærter i bælg

1 bdt grønne asparges

3 løg

3 fed hvidløg

2 håndfulde persille

7 stængler bladselleri + inderbladene fra bladselleri

1 æble

1 tsk friske timianblade

1,5 kg kartofler

1 gulerod

250 g cherrytomater

½ citron

500 g grønne bønner (ekstra til onsdag)

1 tsk friske timianblade

Æg og mejeri

2 store æg

150 g revet parmesanost

1 æg

1 dl mælk

Basis

1½ dl olivenolie

1 l hønse- eller grøntsagsbouillon

salt og sort peber

2 spsk rapsolie

1 spsk sukker

3 spsk hvidvinseddike

Andet

350 g risottoris

1½ dl hvidvin eller vermouth

2 dl belugalinser eller Puy linser

mango chutney

½ dl fuldkornshvedemel

½ dl havregryn

1 lille dåse tomatkoncentrat

1 dåse flåede tomater

1 dl hvidvin

500 g spaghetti

Mandag: Risotto med asparges og friske ærter

Opskriften får du i ALt for damerne af 18. maj 2011

Tirsdag: Frikadeller med æbler, kogte kartofler og provencebønner

Opskriften får du i ALT for damerne af 18. maj 2011

Onsdag: Salade nicoise med frisk tun

Opskriften får du i ALT for damerne af 18. maj 2011

Torsdag: Lammekoteletter med mangochutney og salat af belugalinser

Opskriften får du i ALT for damerne af 18. maj 2011

Fredag: Spaghetti med kyllinge „bolognese“

Opskriften få du i ALT for damerne af 18. maj 2011