Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 22

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 22

Ugemenu for uge 22

Mandag

: Stegt flæsk med frisk æble-kartoffelsalat

Tirsdag

: Hvid pizza med mozzarella, rygeost, nye kartofler, asparges (stegt på grillpande) og flæsk

Onsdag

: Kold agurke-avocado suppe med rejetoast

Torsdag

: Tagliatelle med hurtig cherrytomatsovs og ricotta

Fredag

: Parmesan paneret kyllingebryst og spidskålsalat

Indkøbsliste uge 22

Kød og fjerkræ

4 kyllingebryster

200 g pillede rejer

600 g stegeflæsk i skiver

Frugt og grønt

1,5 kg nye kartofler

3 æbler

2 håndfulde blandede krydderurter, f.eks. kørvel og dild

1 bdt grønne asparges

2 agurker

1 lille bdt purløg

2 modne avocado

750 g cherrytomater

2 fed hvidløg

1 spidskål

2 citroner

evt. basilikum

Æg og mejeri

1 æg

70 g rygeost

1 bæger ricotta

50 g revet parmesan

5 dl kærnemælk

1 toppet spsk cremefraiche eller fromage frais

2 friske mozzarella à 125 g

100 g rygeost

evt. parmesan

Basis

1 dl olivenolie

2 spsk neutral olie

2 spsk hvid balsamico

groft og fint salt

sort og hvid peber

2 tsk sukker

1 spsk grov sennep

Andet

2 spsk ristede græskar kerner

25 g gær

1 dl fuldkorns hvedemel

ca 500 g hvedemel

4 skiver brød

500 g frisk tagliatelle

1 dl rasp

2 spsk ristede græskarkerner

Mandag: Stegt flæsk med frisk æble-kartoffel-salat

Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011

Tirsdag: Hvid pizza med rygeost, kartofler, asparges og flæsk

Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011

Onsdag: Kold agurke-avocado-suppe med rejetoast

Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011

Torsdag: Tagliatelle med hurtig cherrytomatsovs og ricotta

Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011

Fredag: Parmasanpaneret kyllingebryst og spidskålssalat

Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011