Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 22
Ugemenu for uge 22
Mandag
: Stegt flæsk med frisk æble-kartoffelsalat
Tirsdag
: Hvid pizza med mozzarella, rygeost, nye kartofler, asparges (stegt på grillpande) og flæsk
Onsdag
: Kold agurke-avocado suppe med rejetoast
Torsdag
: Tagliatelle med hurtig cherrytomatsovs og ricotta
Fredag
: Parmesan paneret kyllingebryst og spidskålsalat
Indkøbsliste uge 22
Kød og fjerkræ
4 kyllingebryster
200 g pillede rejer
600 g stegeflæsk i skiver
Frugt og grønt
1,5 kg nye kartofler
3 æbler
2 håndfulde blandede krydderurter, f.eks. kørvel og dild
1 bdt grønne asparges
2 agurker
1 lille bdt purløg
2 modne avocado
750 g cherrytomater
2 fed hvidløg
1 spidskål
2 citroner
evt. basilikum
Æg og mejeri
1 æg
70 g rygeost
1 bæger ricotta
50 g revet parmesan
5 dl kærnemælk
1 toppet spsk cremefraiche eller fromage frais
2 friske mozzarella à 125 g
100 g rygeost
evt. parmesan
Basis
1 dl olivenolie
2 spsk neutral olie
2 spsk hvid balsamico
groft og fint salt
sort og hvid peber
2 tsk sukker
1 spsk grov sennep
Andet
2 spsk ristede græskar kerner
25 g gær
1 dl fuldkorns hvedemel
ca 500 g hvedemel
4 skiver brød
500 g frisk tagliatelle
1 dl rasp
2 spsk ristede græskarkerner
Mandag: Stegt flæsk med frisk æble-kartoffel-salat
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011
Tirsdag: Hvid pizza med rygeost, kartofler, asparges og flæsk
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011
Onsdag: Kold agurke-avocado-suppe med rejetoast
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011
Torsdag: Tagliatelle med hurtig cherrytomatsovs og ricotta
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011
Fredag: Parmasanpaneret kyllingebryst og spidskålssalat
Opskriften får du i ALT for damerne af 31. maj 2011