Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 23

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 23

Ugemenu for uge 23

Mandag:

Spinatsalat med bacon, gedeost og sprøde croutoner

Tirsdag:

Gratineret broccoli og pasta

Onsdag:

Lammekølle med ovnstegte kartofler, løg og rosmarin

Torsdag:

Couscous-salat med lam

Fredag:

Stegt laksefilet med yoghurtmarineret asparges og fennikel

Indkøbsliste uge 23

Frugt og grønt

350 g frisk spinat

1 broccoli

1,5 kg kartofler

3 løg

2 fed hvidløg

1 courgette

1 rødløg

3 håndfulde blandede urter, f.eks. persille, purløg og mynte

2 øko-citroner

1 bdt grønne asparges

2 fennikel

Kød og fjerkræ

250 g back bacon i skiver

4 stykker marineret gedeost

1 lammekølle, ca. 1400 g

4 stykker laksefilet

Æg og mejeri

1 spsk smør

7 dl mælk

100 g revet ost

2 dl yoghurt naturel

Basis

14 spsk olivenolie

salt

sort peber

hvid peber

2 toppede spsk hvedemel

Andet

½ flute

2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike

1 knsp revet muskat

400 g pasta, f.eks skruer

1 kvist frisk rosmarin

3 dl couscous, gerne fuldkorn

½ dl rasp

Mandag: Spinatsalat med bacon, gedeost og sprøde croutoner

Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011

Tirsdag: Gratineret broccoli og pasta

Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011

Onsdag: Lammekølle med ovnstegte kartofler, løg og rosmarin

Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011

Torsdag: Couscous-salat med lam

Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011

Fredag: Stegt laksefilet med yoghurtmarineret asparges og fennikel

Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011