Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 23
Ugemenu for uge 23
Mandag:
Spinatsalat med bacon, gedeost og sprøde croutoner
Tirsdag:
Gratineret broccoli og pasta
Onsdag:
Lammekølle med ovnstegte kartofler, løg og rosmarin
Torsdag:
Couscous-salat med lam
Fredag:
Stegt laksefilet med yoghurtmarineret asparges og fennikel
Indkøbsliste uge 23
Frugt og grønt
350 g frisk spinat
1 broccoli
1,5 kg kartofler
3 løg
2 fed hvidløg
1 courgette
1 rødløg
3 håndfulde blandede urter, f.eks. persille, purløg og mynte
2 øko-citroner
1 bdt grønne asparges
2 fennikel
Kød og fjerkræ
250 g back bacon i skiver
4 stykker marineret gedeost
1 lammekølle, ca. 1400 g
4 stykker laksefilet
Æg og mejeri
1 spsk smør
7 dl mælk
100 g revet ost
2 dl yoghurt naturel
Basis
14 spsk olivenolie
salt
sort peber
hvid peber
2 toppede spsk hvedemel
Andet
½ flute
2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
1 knsp revet muskat
400 g pasta, f.eks skruer
1 kvist frisk rosmarin
3 dl couscous, gerne fuldkorn
½ dl rasp
Mandag: Spinatsalat med bacon, gedeost og sprøde croutoner
Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011
Tirsdag: Gratineret broccoli og pasta
Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011
Onsdag: Lammekølle med ovnstegte kartofler, løg og rosmarin
Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011
Torsdag: Couscous-salat med lam
Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011
Fredag: Stegt laksefilet med yoghurtmarineret asparges og fennikel
Opskriften får du i ALT for damerne af 9. juni 2011