Vildand med æble
Denne lækre ret kan fint være en juleret serveret med julet tilbehør, såsom rødkål og syltede agurker.
Ingredienser
- 170 g bryst af vildand
- 50 g rødløg
- 1 æble
- 1 tsk DDV plante 70 til stegning
- 40 g svesker
- 1 dl andebouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
- frisk rosmarin
- salt & peber
- Skær rødløg og æble i tynde både.
- Kom fedt-stoffet på en pande og sauter løg og æble iet par minutter.
- Klip sveskerne i lidt mindrestykker og kom dem på panden sammen med bouillonen.
- Lad blandingen koge i knap 5 minutter.
- Læg blandingen i et ovnfast fad sammen med andebrystet, hvor skindet er pillet af.
- Stik kviste af rosmarin i retten og krydr med salt og peber.
- Bag retten i en 180° varm ovn i ca 40 minutter.
- Server for eksempel retten med ovnbagte rodfrugter eller dampede grønsager efter ønske.