-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler
En sund wok fyldt med spinat, kål, svampe og ægnudler.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- 250 g frisk spinat (renset)
- 1 lille kinakål (ca. 300 g i strimler)
- 250 g shiitakesvampe (rensede, i kvarter)
- 2 spsk sesamolie, eller anden mørk olie
- ca. ½ dl rød sød-sur sovs
- ca. 1 spsk sojasovs
- Tilbehør:
- 150 g kinesiske ægnudler
- Rens og snit grønsagerneog sæt vand over til ægnudler. Kog nudlerne4 min. (eller som angivet på pakken) og hæld vandet fra.
- Varm en wok eller gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og svampe nogle min. under omrøring. Tilsætspinat og varm igennemmed sur-sød sovs og sojasovs.
- Smag til og servér straks med rygende varme kogte nudler.