
Wraps med svinekød og råkost
2 personer
Ingredienser
- Sæt kødet over først — og brug kogetiden til at snitte råkosten.
- Arbejdstid: 25 min.
- Kogetid: 45 min.
- Ikke fryse-egnede
- 2 wrap-tortillaer
- 250 nakkekoteletter
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1 spsk olie
- 1 spsk vineddike (lys)
- 2 spsk ketchup
- 1 spsk chilisovs
- 1 dl vand
- salt og peber
- Tilbehør: råkost af 200 g hvid- eller rødkål, 2-3 gulerødder, 1 æble, appelsinsaft og lidt sennep
- Svits løg og hvidløg bløde i en gryde med olie og tilsæt vineddike, ketchup, chilisovs og vand. Kog det igennem og læg kødet i. Lad det simre under låg, til kødet er meget mørt (30-45 min.) — vend det et par gange undervejs.
- Tag kødet op og blend sovsen jævn. Smag til. Træk kødet i strimler med 2 gafler og vend det i sovsen. Servér i varme tortillaer med råkost til.