Wraps med svinekød og råkost

Wraps med svinekød og råkost

2 personer

Ingredienser

  • Sæt kødet over først — og brug kogetiden til at snitte råkosten.
  • Arbejdstid: 25 min.
  • Kogetid: 45 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 2 wrap-tortillaer
  • 250 nakkekoteletter
  • 1 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk vineddike (lys)
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk chilisovs
  • 1 dl vand
  • salt og peber
  • Tilbehør: råkost af 200 g hvid- eller rødkål, 2-3 gulerødder, 1 æble, appelsinsaft og lidt sennep

  1. Svits løg og hvidløg bløde i en gryde med olie og tilsæt vineddike, ketchup, chilisovs og vand. Kog det igennem og læg kødet i. Lad det simre under låg, til kødet er meget mørt (30-45 min.) — vend det et par gange undervejs.
  2. Tag kødet op og blend sovsen jævn. Smag til. Træk kødet i strimler med 2 gafler og vend det i sovsen. Servér i varme tortillaer med råkost til.