Emili Sindlev Streetstyle

Foto: Claudio Lavenia/Getty Images Du har set den på Mathilde Gøhler, Emili Sindlev og Julie Fagerholt!

Emili Sindlev Blazer

Her er blazeren, der er investeringen værd

Du har set den på Mathilde Gøhler, Emili Sindlev og Julie Fagerholt – og er sikkert blevet fristet. Men næppe af prisen. Vi forklarer dig, hvorfor den måske alligevel kan være en investering værd.

Mr. Big bar dem i Sex and The City, og din far har stensikkert mindst én af dem hængende i sit klædeskab: Den klassiske blazer. Men det gør langt fra den afstivende jakke gammeldags – tværtimod. De seneste par sæsoner har den nemlig indtaget verdens modeuger i alle former, farver og størrelser, og det er altså et tydeligt tegn på, at den fortsætter som et hit i 2020.

LÆS OGSÅ: Christine Sofie Johansen: "Denne læbestift høster altid komplimenter"

Der findes et hav af store, flotte blazere derude, men vi har kastet vores kærlighed på Acne Studios’ skarpe blazer, der i vores øjne sætter nye højder for den perfekte blazer.

Mathilde Gøhler i blazer fra Acne Studios.

Med sine brede skuldre, de udvendige syninger og den stramme talje skaber blazeren en silhuette, der ikke bare er karakteristisk og genkendelig, men også klædelig for enhver. Og det er netop denne særlige kombination, der i vores bog kan gøre blazeren til investeringen værd. For en investering er den.

Emili Sindlev med blomstrede bukser til den smarte blazer. Julie Fagerholt har den også.

7.100 danske kroner. Det koster den smukke blazer, og selvom vi godt er klar over, at det er mange penge for et forholdsvis simpelt stykke tøj, kan vi ikke understrege nok, hvor stor en tøjkrise-redder, vi har med at gøre her.

Vi tør godt love dig, at den aldrig bliver irrelevant at have hængende. Brug 1980’er-favoritten med hvad end, du ellers har lyst til at tage på, og giv din garderobe et velfortjent løft uden hverken at belaste miljøet eller din bankkonto med en garderobeudskiftning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Modeuge, Trends, Stil og Kvinder du skal kende