Farver og blomster præger sommerens kjoler

Foto: Jeremy Bishop Denne artikel er sponsoreret af: Acorns.dk, Ball Wholesale, Like ANNA, Flash, Minus, NÜ, Second Female & Stenströms.

Farver og blomster præger sommerens kjoler

Varme dage og lyse aftener kalder på lette toppe og luftige kjoler. Farver og blomster er tilbage. Vi har samlet en række bud på sommerens kjoler til stranden og de mange fester.

70’er blomster fra Odd Mollyacorns.jpg

Sommerkjole med smukke håndtegnede 70'er-blomster

Hos den danske webshop Acorns.dk er buddet på drømme-sommerkjolen, en luftig lyseblå sag med 70'er-inspireret håndtegnet blomsterprint. 

Kjolen er designet af svenske Odd Molly - og det smukke print fås både som maxikjole med fine flæsedetaljer og som en frisk kortere model med masser af vidde og smukke detaljer på ryggen.

Odd Molly er kendt for sin helt egen og unikke bohemestil med specialdesignede prints - og de enkelte modeller produceres kun i ganske få eksemplarer, hvilket - ifølge Annette fra Acorns.dk - også er én af grundende til mærkets popularitet. 

Kvinder vil ganske enkelte gerne have en kjole, de ikke møder alle andre i, når de har gjort sig umage til den store fest - og det får de med en Odd Molly-kjole".

Fremhæv dine kvindelige kurverball.jpg

Summer of Love

Zizzi tilbyder en spændende sommerkollektion med en bred vifte af attraktive styles i smukke blomsterprints og florlette kvaliteter.

Med romantiske prints og varme farver indkapsler Zizzi essensen af sommer og skaber en længsel efter varmere himmelstrøg.

Unikke kombinationer af farver, kvaliteter, silhuetter og detaljer får sammen med den helt perfekte pasform enhver kvinde med former til at føle sig smuk og stilfuld i sommervarmen.

Zizzi fortolker sæsonens trends og tendenser og kombinerer det med en stor viden om pasform og materialevalg, der kan fremhæve de kvindelige kurver. Netop denne optimale kombination er hele grundlaget for Zizzi’s design DNA

Let slå-om-kjole til de lyse sommeraftenerbtx.jpg

Brandtex Copenhagen blomsterinspiration. Kjole - Fiesta Red fra B. Brandtex Copenhagen - Pris 699,95 kr.

Brandtex Copenhagens flotte blomstrede sommerkjole fra B. Copenhagen med "slå-om" look er designet med korte ærmer, v-halsudskæring og bindebånd i taljen. En perfekt kjole til sommerens varme dage. 

Du finder denne røde blomstrede kjole og mange andre med blomsterprint hos Like ANNA i vores store udvalg af kjoler til damer.

Køb sommerens kjolehit hos Like ANNA eller vælg blandt mærkerne Brandtex, Signature, Jensen Women og CISO. 

Blomstret sommersæt
flashbillede.jpg

Blomstret sommersæt fra Flash

Flash er en svensk modekæde, som har eksisteret i 50 år og som selv skaber tøj til kvinder i alderen 30+. Der findes 71 butikker, hvoraf 3 ligger i Danmark. Den blomstret jakke med sjalskrave ¾ langt ærme, er flot til de blomstrede bukser, som har et lidt kort, men vid bukseben. Et super flot sommersæt, som bestemt også kan bruges hver for sig. 

Minus udfordrer den traditionelle skandinaviske modeminusbillede.jpg

Kendall styles fra Minus - Fejende flot blomsterprint

Sommer betyder lette, luftige silhuetter, lyse nuancer, farvespil og feminint blomsterprint. Vores skønne Kendall styles rummer det hele, fortolket i en legende kreativitet i et væld af sæsonens vigtigste farver. En elegant serie til sommerens mange fester og varme dage.

Minus er Skandinavisk mode 'redefined'. Vi vil gerne udfordre den gængse opfattelse af skandinavisk mode. Vi har en ambition om at tilbyde den travle, moderne kvinde en garderobe, der dækker alle hendes behov. Vores tøj har et feminint snit, en høj detaljegrad, og så elsker vi prints! 

Se flere skønne styles med blomsterprint fra Minus her. 

Årets must-have til sommerens festernubillede.jpg

Smuk blomstret kjole fra NÜ

Denne lækre kjole fra NÜ Denmark er et must-have til sommeren. Det smukke blomstrede print, unikke design og den sarte farve gør denne kjole perfekt til sæsonens varme dage og mange fester. 

Kjolen kan nemt kombineres med et par sandaler i dagtimerne og med et par hæle og en lille taske om aftenen. Style eventuelt kjolen med en kort, figursyet blazer for en flot silhuet og et chic touch.

NÜ Denmark er et dansk modebrand, der fremstiller unikke og smukke designs til kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Feminine elementer, rå maskulinitet og kvindelig sensualitet er kendetegnene for NÜ Denmarks designs. 

Sommerstyles til stranden og festensecondfemale.jpg

Farverig sommerkollektion fra Second Female 

Second Female har siden år 2000, skabt skandinavisk design med klassiske silhuetter og smukke feminine snit. De fire årlige kollektioner bliver skabt af et designteam fra hovedsædet i Nordhavn i København.

Second Females Summer 2019 kollektion er en farverig rejse for øjet, fyldt med feminine sommerlige styles; fine kjoler, printede sæt og badetøj i klædelige snit og med de smukkeste mønstre. 

Så hvis du leder efter den perfekte kjole til de kommende bryllupper, konfirmationer, sommerfester - eller bare sommersættet til strandturen og de lune lyse nætter, så gå på opdagelse i Second Females sommerkollektion.

Kølig top til de varme dagestenstrom.jpg

Din nye favorit sommerbluse fra svenske Stenströms

Denne blomsterkjole fra det svenske mærke Stenströms er den perfekte hverdags bluse til sommer. Wrap toppen er både smigrende og behagelig. Lavet af en linned og bomulds blanding er det køligt at bære i varmere dage og følger din krop glat. Vi kan lide at matche det til et par højtaljet denim bukser til arbejde eller en frokost med venner i byen.