Inspiration til kosmetologiske behandlinger
Denne artikel er sponsoreret af: Beauty by Kramer, Cosmetic Care ApS, Face Up Skincare, Health & Beauty Of Scandinavia ApS, Kosmetolog Charlotte Bjerrehus & Pure Senses /V Henriette Kaas.

Inspiration til kosmetologiske behandlinger

Kosmetologiske behandlinger er meget mere end blot produkter og hudpleje. Et besøg hos en kosmetolog skal være en sanselig oplevelse, hvor kroppen kan slappe af, og I sammen kan skabe et rum til pleje og forkælelse.

Kosmetologiske behandlinger er meget mere end blot produkter og hudpleje. Et besøg hos en kosmetolog skal være en sanselig oplevelse, hvor kroppen kan slappe af, og I sammen kan skabe et rum til pleje og forkælelse.

Hudpleje er ofte meget personligt, og det er derfor vigtigt at finde den helt rigtige kosmetolog, som både har ekspertisen og forståelsen for den enkelte kundes behov og ønsker.

Vi har fundet en række fantastiske kosmetologer, som alle tilbyder fordybelse, forkælelse og professionel hudpleje.

Fremhæv din naturlige skønhedbeautybykramer_final_farve_0822.jpg

Skønhedsklinikken Beauty by Kramer – Stay Beautiful i Nordjylland drives af Maja Kramer, der er uddannet kosmetolog og makeup artist.

Her tilbydes professionel vejledning og et bredt udvalg af kvalitetsbehandlinger både i klinikken og som udebehandling. Det kan være alt fra unikke ansigtsbehandlinger som Japansk Lifting, Gua Sha og Oxygen - der er ikke -kirurgiske alternativer til ansigtsløft - til et smukt, naturligt buk af dine egne vipper, fysiurgisk massage, microdermabrasion eller en af klinikkens andre populære skønheds- og velværebehandlinger.

Alle behandlinger sammensættes ud fra dine ønsker og behov med et resultat, der passer til netop dig og fremhæver din naturlige skønhed.

Facebook

Instagram

Frisk hud med mere glødCosmeticCare.jpgHos Amstrup og Bentzen, der har over 20 års erfaring inden for skønhedsbranchen tilbyder de Den ultimative ansigtsbehandling til opnåelse af en yngre, friskere hud med mere glød.

OxyGeneo peeling og oxygenbehandling tilbyder en helt ny teknologi, der både peeler, indsluser aktive ingredienser dybt i huden, mens den tilbyder en avanceret oxygenbehandling indefra.

Derudover tilbyder behandlingen tilmed opstramning af løs hud på hals, i ansigtet og på kroppen.

En dybdegående og højeffektiv hudbehandling til både ansigt og krop hvir du kan vælge målrettet hvilket problemområde du vil arb på:

1: Antiage
2: Akne
3: Hyperpigmentering

Pris 950 kr. (normalpris 1250)

Vi tager ved hver behandling udgangspunkt i hudens tilstand og skræddersyer et forløb der passer til hver enkel klient vi har, hvad end det er rocacea, akne, peoraldermatitis der skal behandles eller man bare trænger til lidt ekstra glød og opstramning.

Vi anvender de professionelle produkter fra Exuviance

Book tid her

Individuel behandling får det bedste frem i din hudFaceup_kosmetolog-faceupskincare.jpgHos Face Up Skincare finder du et team af passionerede og erfarne kosmetologer centralt i København, som står klar med professionel behandling og rådgivning i smukke, afslappende omgivelser.

Gennem en personlig tilgang og en bred vifte af behandlinger vil din kosmetolog skræddersy en behandling eller forløb, der fokuserer på at få det bedste frem i din hud.

De arbejder med anerkendte serier som Dermalogica, pHformula, udfører Mesoterapi, Skinpen, diamant hudslibning og endda japansk lifting.

Hos Face Up Skincare er du i trygge hænder, uanset om du trænger til et pusterum fra hverdagen eller har nogle hududfordringer, du ønsker løst.

Effektfulde og afslappende behandlingerHealth_exuviance1134-lr.jpgMange opfatter ansigtsbehandling som en luksus, men med filosofien bag Exuviance, handler det snarere om en sund vane. En professionel ansigtsbehandling er en afslappende stund, samtidig med, at behandlingen forbedrer huden.

I Exuviance-klinikken i København arbejder uddannede og autoriserede kosmetologer, som skræddersyr behandlingen præcist til dig og dine behov. Også problemfri hud har gavn af skræddersyet rådgivning og regelmæssige ansigtsbehandling, så den kan beholde sin fine kvalitet og modarbejde alderstegnene.

Professionelle behandlinger med Exuviance hjælper huden med at forny sig selv. Resultatet er en smidigere hud med ny glød.

Når du besøger Exuviance-klinikken for behandling og skræddersyet produktrådgivning, giver du dig selv muligheden for at finde den hudpleje og det resultat, som er optimal for dig. Book din tid her

Se resultatet efter første behandlingCharlotteBjerrehus.jpgKosmetolog, Charlotte Bjerrehus er 54 år, uddannet kosmetolog og har arbejdet i skønhedsbranchen i 8 år. C.B er en omsorgsfuld og behagelig kosmetolog, med to klinikker på Fyn.

I klinikkerne i Odense M og Haarby lægges der stor vægt på de hyggelige omgivelser. Alle behandlinger udføres professionelt i rolige omgivelser, på en dejlig varm briks, medmindre kunden ønsker noget andet.

Det er vigtigt for Charlotte, at kunden føler sig godt tilpas og i gode hænder og det er selvfølgelig kundens behov, der kommer først, ligesom alle behandlinger er baseret på gode resultater, som vil kunne ses og føles allerede efter 1. behandling.

Charlotte bevarer den tætte og nære relation til sine kunder og i begge klinikker er både faste og nye kunder mere end velkommen.

Hos Kosmetolog Charlotte Bjerrehus er man innovativ og går op i nye teknologier og behandlinger. Der tænkes langsigtet, både i forhold til behandlinger og udvikling af forretningen, hvilket også afspejler sig i, at Charlotte er i gang med at uddanne sig til akupunktør.

I klinikkerne udføres alt fra en basis ansigtsbehandling til den mere avancerede anti-age eller Acne behandling, hvor behandlingerne bliver individuel sammensat. Ens for alle behandlinger er, at kunden går derfra med en følelse af velvære, luksus og ikke mindst en smukkere og velplejet hud. Der lægges nemlig vægt på den ekstra forkælelse hos Kosmetolog, Charlotte Bjerrehus.

Luksus Skønhedsbehandlinger i sanselige omgivelserPuresenses.jpgPure Senses er en moderne luksus skønhedslounge i newyorker-stil beliggende i et pakhus på Østerbro fyldt med liv og kreativitet.

Pure Senses er blevet nomineret til Danish Beauty Award 3 år i træk og vandt i 2019 årets skønhedsbehandling, ”Pure Face Intensive Treatment”.

Pure Senses’ filosofi er at forstå, møde og behandle mennesket ud fra et bredt holistisk helhedssyn. Zoneterapiens magiske kundskaber er en af de udvalgte arbejdsmetoder, der med fordel kan kombineres med de klassiske behandlinger. Her lægges stor vægt på at give alle kunder en personlig og individuel behandling, som løbende ændres og tilpasses efter behov. Udover selve behandlingen får kunderne en ren sanselig oplevelse, en mental afslappethed og en indsigt i deres hud samt vejledning i daglige plejerutiner.

Se mere på www.puresenses.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hud og Makeup