Liv Tyler Triumph
SPONSORERET indhold

Liv Tyler: ”Vi skal nyde det, vi har, mens vi har det”

Tiden går hurtigt, så det er bare med at nyde den. Sådan lyder budskabet fra skuespiller Liv Tyler, der har oplevet nye sider af livet efter at have rundet de 40 og stiftet familie.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Getty Images
28. mar. 2018 | Mode | Eurowoman

Der er noget særligt ved Liv Tyler. Hun er en af de skuespillerinder, der gør særligt indtryk med sin stærke personlighed og imponerende karriere, der blandt andet har budt på roller i store Hollywood-film som Ringenes Herre og Armageddon.

LÆS OGSÅ: Cindy Crawford: "Kvinder er meget usikre på sig selv, og det er ikke let at blive ældre"

For tiden optager hun et nyt TV-show i London, og så er hun aktuel som ambassadør for en ny undertøjskampagne fra Triumph, som har bedt skuespillerinden om at svare på et par spørgsmål om, hvad der driver hende, hvordan hun tackler rollen som mor, og hvordan det føles at have rundet de 40 år sidste år.

Liv Tyler er kampagneansigt for Triumphs nye Essence-kollektion. Om det siger hun: ”Jeg havde lige fået min datter Lula, da de kontaktede mig angående samarbejdet. Jeg var spændt og nervøs på en gang og tænkte, at det var en fantastisk mulighed for at udfordre mig selv til at komme i form og blive mit stærkeste og sunde jeg.”

En kvinde du beundrer? Og hvorfor?

”Min mor, moster og bedstemor. For altid at følge deres hjerter og være oprigtige.”

Hvad kan du mest lide ved at være kvinde?

”Min modstandsdygtighed og evne til at gøre mange ting på én gang.”

Hvad gør dig lykkelig?

”Mange ting – det afhænger af dagen og situationen,” siger Liv Tyler og fortsætter: ”At tage tid til mig selv og være væk fra teknologi, hvor jeg kan høre mig selv tænke og føle mig fri, gør mig glad.”

Bærer du undertøj for egen eller andres skyld?

”Begge.”

Har det, at have forskellige former for lingeri på, nogen betydning for, hvordan du har det, og hvordan du handler?

”Altså – jeg er skuespillerinde, så jeg skaber altid forskellige roller i mit hoved. Jeg synes, det er dejligt at have en bred vifte af lingeri. Du har brug for noget lingeri, der føles godt i forskellige situationer – både noget til dag, nat, sjov, sport og så videre.”

Tror du, at lingeri gør noget for kvinders selvværd?

"Jeg kan ikke tale for alle kvinder – kun for mig selv, og jeg har det godt, når jeg har smukke, komfortable og funktionelle bh'er på samt undertøj. Når jeg finder bh'er, der får mig til at føle mig godt tilpas, er det den bedste følelse. Pludselig er dét at klæde sig på meget mere sjovere."

Finder du det vigtigt, at alle slags kvinder er repræsenteret i mode-billedet?

"Uden tvivl. Jeg synes, det er meget vigtigt. Vi har alle forskellige kropsformer og størrelser, og det er vigtigt at hylde det, som gør os alle unikke."

Hvordan har det ændret dig at få børn, og hvordan kombinerer du at være mor med dit professionelle liv?

”At få børn er den mest utrolige gave og oplevelse. Jeg er blæst bagover over hele oplevelsen. Det er et mirakel. Det stopper aldrig. Hver dag giver så mange lektioner og gaver.”

Forandres en kvindes tiltrækningsevne, når hun runder de 40 år?

”Med tiden kender du dig selv bedre, og det skaber en større selvtillid og afslapning, der føles befriende.”

Er du bange for at tiden flyver forbi?

”Jeg er ganske sentimental, så jeg er klar over tidens løb. Dog ikke så meget med min egen tid, men med min families og mine børns. Alle vokser og ændrer sig så hurtigt. Vi skal værdsætte hvert øjeblik, vi har med vores familie, vores kæledyr, vores kærlighed og lidenskaber. Min bedstemor siger altid, at tiden venter ikke på nogen, så grib øjeblikket, mens du kan.”

Hvor vil du gerne tage din karriere hen i fremtiden?

”Jeg forsøger ikke at fokusere for meget på fremtiden og i stedet fokusere på det øjeblik, jeg er i. Jeg har personlige mål, som jeg sætter for mig selv og ideer jeg drømmer om. Ligesom alle andre,” siger Liv Tyler og fortsætter:

”Jeg nyder virkelig mit liv lige nu. At være en mor er så tilfredsstillende for mig. Jeg flyttede til London sidste år og begynder nu et nyt liv der med min nye familie der. Jeg er ved at optage et britisk TV-show med nogle fantastiske skuespillere, og jeg er virkelig glad, for at være, hvor jeg er i dag. Hvis du havde fortalt mig for fire år siden, at jeg i dag ville være forelsket, fået to nye børn og bo i London, ville jeg ikke have troet dig! Livet er fyldt med så mange overraskelser på godt og ondt. Vi skal nyde det, vi har, mens vi har det.”

Er lige nu den bedste tid for kvinder?

”Jeg føler ikke, at jeg kan svare på det spørgsmål bare sådan. Men jeg kan sige, at jeg elsker kvinder. Jeg elsker at være kvinde. Jeg tror på kvinder og tror på, at vi alle skal være der for hinanden. Støtte hinanden og hjælpe hinanden. Vi skal arbejde for ligestilling for alle mennesker overalt.”

Anbefalet til dig