Marie Lodberg

Foto: Privat Marie Lodberg

Marie Lodberg: "Det fabelagtige ved denne type olie er, at den nok er fed, men trænger hurtigt ind"

Det er tid til at tage sig kærligt af den krop, der snart ikke kan klare mere vinter og bleg hud. Til det formål kommer her skønhedsredaktørens favoritter.

En lyserød sky

Det startede i et køkken i Seattle i 2011, hvor parret Julia og Alexander legede med koldpressede olier og økologiske planter og urter for at skabe hudplejeprodukter, der kun vil ansigtet og kroppen det bedste. I dag er Herbivore Botanicals nået ud til de bedste skønhedsafdelinger i verden, men desværre endnu ikke til Danmark. Så du må tage mine ord for gode varer: De laver sindssygt gode ansigtsolier, og deres Pink Cloud er en afhængighedsskabende dagcreme, der giver smuk, dewy hud uden at klistre.

Herbivore

Herbivore kan bl.a. findes på Spacenk.com, 100-750 kr.

Sig aaah

Har du ikke tid (læs: råd) til ferie i de varme lande, kan et smut forbi det smukke københavnerhotel Nimbs nye wellnessafdeling gøre ­underværker for et par spændte skuldre og bekymrede panderynker. Book tid til en massage, og lad huden blive strøget og æltet med aromaterapeutiske olier, og slut så af med en halv time i haman, så hele ­kroppen bliver gennemvarm.

Tivoli Nimb Wellness

Massage 60 min 1.100 kr. og adgang til hamam 300 kr. Se mere på Nimb.dk

LÆS OGSÅ: Gun-Britt om sin favoritduft: "Jeg køber den igen og igen"

Olie all over

Den tørre vinterkrop bliver så glad, når den bliver smurt ind i abrikos-kerneolie. Det fabelagtige ved netop denne type olie er, at den nok er fed, men trænger hurtigt ind i huden på grund af dens høje indhold af A- og E-vitamin, som smører huden blød og ikke fedter tøjet til. Sards udgave på spray er nem at have med at gøre.

Abricotkernel Oil

Abrikoskerneolie, SARD, 139 kr. (sponsoreret)

Spray til dine chakraer

Misten har til hensigt at stimulere chakracenter nummer tre, hvor ­motivationen ligger gemt. Og det kunne da indimellem være skønt at få en portion ekstra motivation, når dagen virker uendelig lang og to do-listen endnu længere. Misten dufter eksotisk og varmt af lavendel og citron, som en duftomfavnelse. Jeg bruger den på de dage, hvor parfume bliver for kras.

Aveda Chakra Balancing Body Mist

Chakra Balancing Body Mist Nr. 3, AVEDA, 365 kr.

Afsløret!

Jeg har det virkelig stramt med hård hud, flossede neglebånd og tørre negle. Men det kræver ikke nødvendigvis den store omgang pedicure at holde fodhygiejnen ved lige. Hvis du dagligt smører fødderne i Tromborgs balsam, efter du har været i bad, holder de sig fine og ­velplejede – og dufter himmelsk.

TROMBORG AROMA THERAPY MULTI BALM

Aromatherapy Multi Balm, TROMBORG, 290 kr.

LÆS OGSÅ: Emma Wiklund: "Produkterne er uden parabener og mineralske olier til en god pris"

Skrid, glimmer

Nu er det hele vist også blevet urtet nok. Derfor har jeg lakeret neglene med den ondeste Barbie-glimmerlak, som nu skal af. Og det er et helvede. Der kommer Essie mig i møde med deres neglelakfjerner til formålet, som skrubber glimmeret (næsten) gnidningsfrit af.

Essie Nail Polish Remover

Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover, ESSIE, 120 kr. (sponsoreret)

ESSIE a cut above

Color Lux Effects i farven A Cut Above, ESSIE, 100 kr.

Rent snyd

Min yndlingskombination i makeuppungen lige nu er de her to produkter, som giver den naturlige glød, du sukker så voldsomt efter, fordi vinteren har sat sit blege aftryk på huden. CC-cremen jævner hudtonen, reducerer rødme og er fyldt med hyaluronsyre, hvilket betyder fugt, fugt, fugt. Kjær Weis er dronningen, når vi taler cremede bronzers og blushes, og farven Dazzling imiterer kindben, der har spenderet to uger i Puglia.

bronzer dazzling kjær weis

Bronzer i farven Dazzling, KJÆR WEIS, 375 kr.

CITY CC MEDIUM madara

City CC i farven Medium, MADARA, 225 kr. (sponsoreret)

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup, Hudpleje og Hud