Nina Agdal Eurowoman
SPONSORERET indhold

Disse 3 sneakers har I købt flest af i 2017

Sneakers er ikke længere kun sportssko. Men hvilke er der solgt flest af? Du kan godt tro om igen - det er ikke Nike, Reebok eller Adidas.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Rasmus Weng Karlsen
14. sep. 2017 | Mode | Eurowoman

En ny undersøgelse om vores shoppingvaner, der er lavet af branchemediet The Business of Fashion og platformen Lyst, overrasker med resultatet af, hvilke tre par sneakers, som er mest populære i andet kvartal af 2017.

LÆS OGSÅ: Veneda Budny: ”Jeg tror på, at disse 3 sneakers aldrig går af mode”

I en tid, hvor lanceringer af nye sneakersmodeller får folk til at ligge ligeså længe i kø, som til koncertbilletter til en Beyoncé-koncert, er det næsten umuligt ikke at være hoppet med på tendensen. Selv mænd i deres stiveste puds lader de stive herresko stå til fordel for kondiskoene.

Men hvilke tre modeller er der solgt flest af? Vi kan godt afsløre, at det ikke er dem, vi troede. Adidas, Nike og Reebok er nemlig slet ikke at finde på top tre – det er Converse, Gucci og Common Projects derimod.

De tre mest solgte sneakers er følgende:

Converse Play Low Top Sneakers.

Gucci Ace Embroidered Sneakers.

Common Projects Original Achilles Low Top Sneakers.

Den samme undersøgelse viser også, at Gucci er steget fra plads tre til plads et på listen over de 10 mest populære brands, og deres dominans på markedet understreges af hele to placeringer på listen over de 10 mest solgte produkter.

Anbefalet til dig