”Min hud får det vildeste boost af det!”

”Min hud får det vildeste boost af det!”

Yael Freifeldt er grundlægger og ejer af PR bureauet Freifeldt Public Relations og har en kærlighed til olier, nichedufte og bikramyoga. Læs hvilket produkt, der giver hendes hud det vildeste boost og hvilket redskab, der giver hendes vipper volumen og længde.

Hvordan er din skønhedsrutine?
- Når jeg vågner om morgenen, går jeg i brusebad og bruger Coops bodyshower uden parfume, jeg vasker mit ansigt med Instant Foaming Cleanser fra Caudalié, og hvis jeg har tid, så bruger jeg Arganolie fra Sard, mens min hud stadig er lidt fugtig, hvilket gør den lækker blød. Derefter bruger jeg Lait-Crème Concentré fra Embryolisse i ansigtet, som jeg er rigtig glad for.

LÆS OGSÅ: Beauty crush på Regitze Christensen: "Denne mascara køber jeg igen og igen"

Jeg går ikke med makeup hver dag, men når jeg gør, så renser jeg huden med Sensibio H2O fra Bioderma og prøver også at rense min hud, hvis jeg ikke har haft makeup på, men må indrømme, at jeg sommetider er så træt om aftenen, at jeg ikke altid får det gjort! Når min hud er renset, så slutter jeg af med at bruge Facial Mist fra Sard, der en slags tonic og derefter Lait-Crème Concentré i ansigtet, der også fungerer fint som natcreme.

Hvilket produkt køber du igen og igen?
- No. 1. Arganolie med guldstøv fra Sard – man bliver afhængig af den, da den har så mange funktioner. Jeg bruger den til glød i ansigtet, til håret og på kroppen. Her om sommeren er den simpelthen så fin på kroppen, når man har fået lidt farve. Jeg køber også Tromborgs Mineral Foundation, som jeg har brugt i mange år efterhånden.

Hvilke hårprodukter bruger du?
- Jeg bruger Love shampoo og conditioner fra Davines, som fungerer rigtig fint til mit mørke, tykke og lange hår, der til tider kan blive ret tørt. Mit hår har det med at kruse ret meget, så når jeg har tørret det, kører jeg glattejernet over det og derefter fugter jeg spidserne, også med Arganolien.

Hvilke kropsprodukter bruger du?
- Det er nok ret tydeligt, at jeg er blevet ret vild med Sard's produkter. For det første er de super lækre og dufter fantastisk samtidig med, at de er helt naturlige og allergenfrie. Til en 'doven' en som mig, så er det fantastisk, at hvert produkt har en masse funktioner. Så olien kan bruges både i håret, i ansigtet, på kroppen og endda som makeupfjerner, hvis man blander den med lidt Facial Mist – det er da ret smart!

Hvilken duft bruger du og hvorfor?
- Jeg har i mange år brugt Guerlains parfumer. For det første er flakonerne så smukke at se på, og så elsker jeg, at de alle er meget milde og dufter af alskens blomster. Men har fået et ny favorit, som jeg fik at min søde kæreste i julegave fra det franske mærke Frederic Malle, der hedder Le Parfum de Therese. Den er ret så skøn – dufter af melon, svesker og roser – en anelse kraftigere end hvad jeg plejer at bruge, men på en ret lækker måde. Bonus er, at den kun bliver solgt i Studio Oliver Gustav i Danmark, så man har den lidt for sig selv.

Hvordan din makeup rutine?
- Jeg går ikke med makeup hver dag, men hvis der er tid om morgenen, så bruger jeg Mineral Foundation fra Tromborg, tager lidt blush på fra Mac, bruger min uundværlige vippebukker fra Shu Uemura og mascara. Jeg har brugt vippebukker i evigheder, da mine vipper ikke er så lange, men med vippebukker og mascara synes jeg, at der kommer lidt mere fylde og længde på dem. Hvis jeg skal ud om aftenen, så er det samme rutine, men evt. med lidt sort eyeliner eller en rød læbestift.

Har du en mirakelkur til træt hud?
- Helt klart Triple Oxygen Instant Energizing Mask fra Bliss, som er en ansigtsmaske til den lidt dovne som mig. Man masserer den ind i ansigtet i et minuts tid, til den skummer, og vasker den af med lunkent vand. Min hud får det vildeste boost af det!

Dyrker du motion?
- Jeg har prøvet en del forskellig slags motion de sidste mange år, men det sidste års tid er jeg blevet ret bidt af Bikram Yoga. Det er nok en af de mest hardcore former for motion, jeg nogensinde har dyrket, da det er yoga i et 40 graders varmt rum i 90 minutter. Men jeg har det simpelthen så skønt bagefter – både mentalt og fysisk. Jeg prøver at komme afsted to gange om ugen, men med eget firma og familie er det ikke altid, det bliver en realitet desværre.

Hvis jeg har tiden, så kan jeg også godt lide at kombinere Bikram Yoga med pilates – helt traditionel pilates på en måtte med få redskaber. Jeg har gået hos Sara Emborg i Pilates Mind siden efteråret, som kun har hold med maks. 10 personer. Sara har tid til at gå rundt til den enkelte og 'rette os til', hvilket er ret skønt. Der en super rar og afslappet stemning på hendes hold – det kan klart anbefales.

Ultimative skønhedstip?
- Jeg ved, det lyder mega corny, men skønhed er jo helt vildt individuelt, men for mig kommer skønhed kommer indefra. Jeg er overbevist om, at hvis man har det godt med sig selv, hvis man spiser afbalanceret og økologisk, når man kan komme til det, undgå for mange sindssyge diæter, regelmæssig motion - men ikke ud i det ekstreme, får et godt glas vin i ny og næ, så har man det godt og ser skøn og dejlig ud.

LÆS OGSÅ: Her er ansigtsbehandlingen, der vender op og ned på din skønhedsrutine

LÆS OGSÅ: Her er fire sundhedstendenser, du skal kende lige nu

LÆS OGSÅ: "Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur" 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed