Miranda Kerr

Foto: Getty Images Miranda Kerr anbefaler at fremdyrke gløden i huden med en helt ny ingrediens.

Miranda Kerr: "En sund hud er den smukkeste hud og for at få den, tror jeg på..."

Huden skal stråle. Den australske topmodel Miranda Kerr, 35, sætter med sin hudplejelinje KORA Organics alt ind på at skabe the noni glow, opkaldt efter nonifrugten, der spiller hovedrollen i produkterne. Vi har interviewet hende.

KORA Organics handler om at få ‘the noni glow’? Hvad er nu det for noget?

– Den gennemgående ingrediens i produkterne er noniekstrakt, som stammer fra nonifrugten (stenfrugt på størrelse med et æble, der bl.a. vokser i Australien, red.), der er kendt for sine helende og foryngende egenskaber. Den har stærke antioxidanter og har mere end 100 mineraler og vitaminer i sig, inklusiv masser af A- og C-vitamin. De beskytter din hud mod miljøskader (fra fx forurening og skærmlys, red.), der konstant stresser huden, siger Miranda Kerr.

Hvad er filosofien bag produkterne?

– En sund hud er den smukkeste hud og for at få den, tror jeg på en holistisk tilgang, der plejer sindet, kroppen, huden og sjælen. Vores huds sundhed er forbundet med vores sinds og krops sundhed; det ses på vores hud, når vi er stressede eller trætte, eller når vi spiser usundt. Det er vigtigt for mig, at mine produkter bærer en positiv energi, der opløfter. Jeg elsker at bruge aromaterapi, som de forskellige mists, der ikke bare giver fugt til huden, men også beroliger og balancerer dit humør med deres aromaterapeutiske dufte.

Calming Lavender Mist, KORA Organics, 279 kr.

LÆS OGSÅ: Amanda Nørgaard: ”Det eksfolierer huden blidt og er det bedste – og billigste – tip, nogensinde”

Hvad er det vigtigste i en hudplejerutine?

– Rens og fugt af huden morgen og aften er hudplejeregel nummer et, men det er vigtigt, at du bruger en rens, der ikke stripper huden for fugt. Mine renseprodukter renser huden effektivt samtidig med, at de passer på hudens fugtbalance og pH-værdi.

Hvad er nøgleproduktet?

– Vores Noni Glow Face Oil, som kan bruges både morgen og aften, før du påfører din fugtighedscreme. Det er en supernærende olie, der fungerer godt til alle hudtyper, men som er særligt god til sensitiv hud. Den indeholder certificeret økologisk noniekstrakt, hybenkerneolie, granatæbleolie, havtorneolie og essentielle fedtsyrer, der glatter, udjævner, nærer, hydrerer og lysner din hud.

Noni Glow Face Oil, KORA Organics, 215 kr.

LÆS OGSÅ: Kirsten Kjeldsen har fundet "det nye sort" inden for hudpleje

Har du et ekstra beautytip i baghånden? 

– Jeg elsker at lægge kølende omslag på mit ansigt om morgenen. De hjælper med at stimulere blodcirkulationen og afhjælper puffethed. Jeg tager en kop isterninger fra fryseren og kommer dem i en skål med kold vand, væder min vaskeklud i det kolde vand, vrider den og holder den så mod mit ansigt i 10 sekunder. Det gentager jeg fire-fem gange. Nogle gange kommer jeg også et par dråber æterisk olie i vandet.”

Heart Chakra Aromatherapy Oil, KORA Organics, 349 kr. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Hud