Veneda Budny læber
SPONSORERET indhold

Video: Sådan får du perfekte røde læber

Fra Kleopatra til Noora fra Skam. Røbe læber giver dit ansigt et hurtigt løft, men hvordan lægger du din læbestift helt perfekt? Vi guider.

Af: Kristian Hindø-Lings
12. apr. 2017 | Mode | Eurowoman

Det kræver ikke meget mere end en læbestift i din yndlingsfarve, en god læbeblyant og en pensel for at sikre et jævnt og flot resultatet, når det kommer til de røde læber. Hvis bare du sørger for, at dine læber er gennemfugtede og velplejede, da farven ellers kan klumpe sammen i sprækkerne på de tørre læber, så er du godt på vej.

LÆS OGSÅ: 8 trin til den perfekte makeup til fest

Har dine gener givet dig den gave, at dine læber er smalle og fine, kan du med fordel bruge lyse læbestifter med ’shine’ eller en lipgloss, da de reflekterer lyset og får læberne til at se større ud. De mørkere og matte farver er flottest til store læber, og hvis du har meget fyldige læber og godt vil have dem til at syne mindre, kan du tegne en mørkere kontur med læbeblyanten og herefter lægge en lysere farve på læberne. Farverne skal dog kun være få nuancetoner fra hinanden, for at resultatet ser naturligt ud.

Vi tog med backstage til skydningen af Max Factor’s #myfactor-kampagne, hvor blandt andre den dansk/polske model Veneda Budny viste hendes fantastiske smil og smukke læber frem.

Her viser makeupartist Mina Ingerslev Hansen dig, hvordan du opnår det bedste resultat, og hvad du skal være opmærksom på:

Du kan sætte undertekster på ved at trykke på det lille ikon i højre hjørne af videoen ovenfor.

Læbeblyant, Max Factor, 99 kr. Læbestift, Max Factor, 119 kr. 

Tip: En læbepensel er ikke bare mest hygiejnisk, men også din bedste ven, hvis du ønsker fuld kontrol over dine læber. Brug den til at massere farven godt ind i læberne, så alle linjer fyldes ud og overfladen bliver ensartet og jævn i farven.

LÆS OGSÅ: Makeuptendensen, du skal kende lige nu

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din tørshampoo

LÆS OGSÅ: Få det fejlfrie look med din Beautyblender