Sabina Vittíng Simmelhag

Foto: Privat Sabina Vittíng Simmelhag.

Billig, hjemmelavet og nem hårkur

Sabina Vittíng Simmelhag: ”Det er fast inventar i ethvert køkken, og giver mig det mest silkebløde hår”

Hendes hverdag går med at sætte smukt hår på alle andre end hende selv, og at redde alt fra klipninger, der er gået galt, til knastørt og ugideligt hår. Hun hedder Sabina, og arbejder som hårstylist for alle de førende magasiner. Her får du hendes bedste tre tips på budget – for det behøver ikke være dyrt, at være lækker.

Selvom Beyoncé synger, at hun ”woke up like this”, er det de færreste, der vågner op med perfekt sat hår, og en hud fuld af glød. Det samme gælder de smukke kvinder og modeller, du kan finde i magasiner verden over. Også her står dygtige hår- og makeupartister bag – én af dem, er Sabina Vittíng Simmelhag.

LÆS OGSÅ: Voks, skraber eller epilering? Sådan klarer du hårfjerning selv

Den 27-årige jyde, der nu er bosat i København, der arbejder fuldtid som hår- og makeupartist for danske, såvel som udenlandske kunder, er ikke bange for at stikke fingrene ned i den klassiske Nivea creme, hvis den virker. Og så kan hun lægge alt fra en naturlig makeup til noget mere farverigt og vildt. Men, i dag er det håret, vi sætter fokus på.

Og der er mange spørgsmål, der presser sig på: Hvordan får jeg mine hårspidser til at se sunde og velplejede ud? Hvordan får jeg min hårfarve til at holde? Og, hvad gør jeg, når jeg ikke orker at vaske hår? Svarene får du her, når vi giver dig Sabina Vittíng Simmelhags tre skønhedsfavoritter på budget.

Creme, Nivea hos Matas, 70 kr. for 400 ml. ”Hvis du har tørt hår, så brug Niveas – den gode gamle blå klassiske kropscreme, der samler spidserne, og får dem til at se sunde og velplejede ud. Den har altid reddet mit hår, og jeg bruger den i tørre spidser. Du kan også bruge den til at ”kramme håret op,” hvis du har krøller og vil give dem mere definition,” siger Sabina.

Balsam, Revlon Professional hos Nicehair.dk, 200 kr. (sponsoreret). ”Brug altid en balsam, der passer og plejer den hårfarve, du har fået lavet hos frisøren. På den måde vedligeholder du farven, og kan vente længere tid med at bestille en ny frisørtid. Jeg bruger denne fra Revlon Professional, der holder godt på farven,” siger Sabina.

Tørshampoo, Batiste hos Nicehair.dk, 75 kr. (sponsoreret). ”Når du ikke orker at vaske håret, er denne tørshampoo min favorit. Den får håret til at syne mindre fedtet, og har en frisk og lækker duft. Brug den i hovedbunden og få lidt ekstra volume med i købet,” siger Sabina.

Hvis ikke, ovenstående tre tips ikke var nok, hiver Sabina også denne hemmelighed op af ærmet:

”Det er fast inventar i ethvert køkken, og giver mig det mest silkebløde hår. Ja, det er noget så simpelt, som olivenolie, der er min favorithårkur – selv til et kraftigt hår, som mit. Vask håret, som du plejer, og kom derefter olivenolien i. Lad det sidde i 20 minutter, og vask det grundigt ud med en plejende shampoo. Jeg lover dig, det virker.”

Go’ fornøjelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hår, Hudpleje og Frisurer