Tidsløs klassiker spottet under modeugen
Foto: Senior Fashion Director Frederik Lentz Andersen & Stilredaktør Victoria Saceanu i Adidas Continental 80

Tidsløs klassiker spottet under modeugen

Copenhagen Fashion Week brager afsted for fulde gardiner med alt, hvad der hører sig til af pompøse outfits, farverige rober, sylespidse støvler, fancy drinks – og adidas Continental 80.

Alle, der interesserer sig for mode, retter i disse dage blikket mod Copenhagen Fashion Week, hvor det afsløres, hvad de danske modehuse i år har at byde på af genialiteter. Det er festligt, inspirerende, dragende – og lugter lidt af et velnæret budget dedikeret til moden, som de færreste af os helt er udrustet med. Men sådan er det faktisk ikke udelukkende, hvis vi zoomer lidt ind.

Hvid sneak-klassiker for enden af outfittet

For enden af både Eurowomans moderedaktør Frederik Lentz Andersens og stylist Victoria Saceanus ensemble sidder der nemlig et par adidas Continental 80. En gennemført komfortable klassiker til en overkommelig pris, som tydeligvis snildt kan bruges til de dyrere rober og finere fester, som de to ræser rundt til under modeugen.

Vic---intext.jpg

ADIDAS Continental 80

Er du på jagt efter et par klassiske sneaks, der har karakter uden at larme, som er stilsikre uden at prøve for meget, og som på en gang både løfter og nedtoner det tøj, du er hoppet i?
Så er disse hvide labaner med en simpel rød og sort detalje sikkert svaret på din sko-drøm.

continental[2].png

ADIDAS Continental str. 36-49, pris 799 DKK. 

frederik-intext.jpg

Se Adidas Continental 80 her