sponsoreret indhold
Vær med på tidens store negle-trend
SPONSORERET indhold

Vær med på tidens store negle-trend

Trenden er ikke til at komme udenom – neglekunst. Farverige, velplejede fingre- og tånegle pifter ethvert outfit op. Lad dig her inspirere til, hvor du finder nogle af landets dygtige negleteknikkere – eller forsøg dig frem med dit eget negle-kit.

26. okt. 2020 | Mode

Sommeren er for længst ovre – og det kølige, mørkere efterår er over os. De farverige kjoler er for de flestes vedkommende lagt på hylden og erstattet med en lun sweater og et par jeans. Men vil du tilføre et friskt og farverigt beauty-boost til din efterårsgarderobe, så overvej at hoppe med på en af tidens store tendenser – neglekunst. Velplejede negle er for alle, både for dem, der foretrækker stærke farver og mønstre og dem, der er til det mere neutrale look. Velplejede negle er blot med til at understrege din personlige stil, og i denne guide kan du lade dig inspirere til, hvor du finder nogle af landets dygtige negleteknikkere. Guiden rummer desuden bud på et start-kit, hvis du selv vil lave dine negle og endelig bliver du præsenteret for en anerkendt diplomuddannelse, hvis du selv overvejer at blive negleteknikker.

Bio Sculpture negleteknikeruddannelse – anerkendt diplomuddannelse132793225598871201_Beautybusiness_alt.jpg

Træt af flosset neglelak? Med Bio Sculpture Gel er du sikret et sundere alternativ til smukke negle i op til 3 uger. Verdens første farvede gelebrand er fleksibelt, vegansk og opløseligt. Det betyder sundere negle og enklere behandling.

Dine hænder er det man første lægger mærke til, så velplejede, smukke negle beskyttet af glansfuld, fleksibel gele dine negle kan ånde under, er holdbar selvforkælelse.

Du finder professionelle Bio Sculpture negleklinikker over hele landet.

Vil du selv være negleteknikker? Med Bio Sculptures negleteknikeruddannelse får du en professionel, internationalt anerkendt diplomuddannelse. Uddannelsen er modul-opdelt og kræver ingen forudsætninger.

Se Negleteknikeruddannelsen, neglepleje og klinikker på biosculpture.dk.

Beauty Boosters – få din skønhedsbehandling derhjemme706235847430446286_Beautyboosters_copy.jpgNu kan du nu få dine skønhedsbehandlinger hjemme i privaten – lige når det passer dig! Med en skønhedsbehandling fra Beauty Boosters behøver du hverken stige op på cyklen i regnvejr, eller tage en omvej hjem fra arbejde for at få ordnet dine negle. Det eneste, du skal gøre, er at booke din tid med et enkelt klik, og allerede efter et par timer kan du læne dig tilbage i sofaen og få din professionelle skønhedsbehandling.

Beauty Boosters tager hele salonen med hjem til dig og tilbyder både CND shellac-negle, lash lift, extensions, makeup og hår. Priser går fra 399 kr. og er altid inklusiv levering. Du kan få lavet dine behandlinger før, under eller efter arbejde – lige hvor det passer dig.

Se mere på deres Instagram, eller book dit boost på www.beautyboosters.dk

Indigo Nails – stærke og smukke negle563746953506368015_Indigonails-kollektionen.jpgIndigo Nails’ produkter er kendetegnet ved høj kvalitet, super dækkeevne og lang holdbarhed. Indigos prisvindende proteinbase er et musthave, en base til dine negle som indeholder jojoba ekstrat, så du både plejer og styrker dine negle.

Der er altså mange grunde til, at kvinder verden over er vilde med netop disse produkter.

Bag brandet, finder man desuden 14 års erfaring i faget hos indehaver Annie Drachmann, så leder du efter kurser, og vil lære at lave negle, så kig mere på www.indigo-jylland eller kontakt Annie på info@indigo-Jylland.dk

Hos Indigo Nails finder du et bredt udvalg af farver i brandets sortiment, så du kan være sikker på at ramme lige den nuance, der passer til dig og din personlighed - og med ca 400 farver på skalaen, er Indigo virkelig farveeksperter.

Minh Beauty Care ApS – unik skønhedsbehandling efter dine ønskerFB_IMG_1603353782413-(002)MIHN.jpgMinh Beauty Clinic er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende på Fisketorvet i København. Vi har også andre saloner på Nørrebro bycenter, Rødovre centrum og Hvidovre C. Klinikken tilbyder skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet indenfor hudpleje, manicure/pedicure, voks- og massagebehandlinger. Alle behandlinger foregår i afslappende omgivelser, hvor klinikkens dygtige behandler, Minh, har fokus på dig og dine ønsker – måske døjer du med problematisk hud, måske trænger du til en massage, der løsner op i leddene eller måske  trænger du til et beauty-boost i form af et par farverige, velplejede negle.

Nailbeauty – femdobbelt danmarksmester i akrylnegle172565082852070249_89328157_3089878217724149_3742118749176594432_Nailbeauty_n.jpg

Hos Nailbeauty finder du nogle af landets absolut dygtigste negleteknikkere – klinikken kan tilmed kalde sig femdobbelt danmarksmester i akrylnegle. Dorthe Devantier, som er indehaver af butikken har været i neglebranchen i mere end 20 år og er certificeret CND-negletekniker – det samme gælder Louise Blom Olsen og Julia Nemeth, som også arbejder i klinikken.

Har det vakt din interesse, så bestil tid her, eller kig ned i butikken på Frederiksborgvej 84

Nailbeauty tilbyder: Shellac, negleforlængelser, forstærkning af egne negle, manicure, franske tånegle og negledekorationer. Billedgalleri, Se priser her

Nail4You – skab selv dine smukke negle851805147762418193_20201007_095712_Nail4you.jpg

Nail4You's produkter findes i rigtig mange kvinders hjem – du kan nemlig sagtens pleje og skabe smukke negle selv. Du vælger selv, hvor avanceret du ønsker, at dine negle skal være – du kan f.eks. forlænge dine negle med gele på en skabelon eller tipper, det kan også være, du bare ønsker at lægge en smuk farve med en polish, der styrker neglen og holder helt op til 4 uger. Uanset, hvad dine præferencer er, finder du her en startpakke (https://www.nail4you.dk/272-negle-startsaet), hvor du kan eksperimentere med forskellige metoder og farver.

Gå desuden på opdagelse, hvor du finder over 250 forskellige gel polish-farver.