Aymeline Valade
SPONSORERET indhold

Vi tør godt love dig, at denne Nelly-sko bliver en Instagram-favorit

”Smuk, smart og moderne…”, Ja, det er måske ikke lige det første, du tænker på, når du ser denne sag, der kan blive din for 329 kr. Med de perfekte mængder prinsesse-inspiration og et kærligt nik til Miu Miu har skoen alt, du skal bruge, for at opgradere din skogarderobe. Vi siger ja tak.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Getty Images
21. mar. 2018 | Mode | Eurowoman

Det seneste år har været skoenes år. Først var det vandrestøvlen, der blev gjort smart igen af Prada. Så gjorde først Christopher Kane og sidenhen Balenciaga det samme ved træskoen lavet af plastik, Crocs. Herimellem har der været sneakers, cowboy-støvler og andre påfund fra de dygtige designeres hænder.

LÆS OGSÅ: Denne mindre pæne men praktiske støvle får nu revanche

Selvom Nelly ikke er en toneangivende designer, er de alligevel blandt dem, som følger allermest med og har fingeren på pulsen, når en ny trend kommer frem. Og det er netop, hvad de har fanget med denne prinsessedrøm af en sko.

Nly Shoes, 329 kr.

Nelly har nemlig opsnappet de skulpturelle hæle, den store kærlighed til plastik og alt, der minder om krystaller og diamanter, som vi længe har set hos Miuccia Pradas to modehuse, Miu Miu og Prada, hvor også inspirationen til denne 329 kroners-sko må sige at være kommet fra.

Emili Sindlev.

Vi var straks forelskede og sendte et billede af skoen uden at nævne prisen eller mærket til stilikon og stylist, Emili Sindlev. Emili har en stil, hvor der er fart på farverne, og hun er ikke bange for at prøve trends af, så vi spurgte hende, hvad hun synes om skoen, og om det er en sko, hun vil tage på.

”I love it! Den minder mig om en moderne Disney-prinsesse og er bestemt en sko, jeg vil tage på. Jeg vil bruge den til hverdag med mine favoritjeans og en stor blazer holdt i samme farvetoner eller til en kort nederdel og en stor strik for at understrege 90’er-referencerne,” siger Emili Sindlev.

Ligesom Guccis pelsede åbne loafer, Valentinos nitte-pump og Balenciagas sneakers er vi ret sikre på, at denne sko bliver udsolgt, når vejret tillader det, og kommer til at være på dine Instagram-favoritters fødder. Også selvom den i mange af vore kollegers øjne ligner noget, ”der har været med i Askepot-filmen, er gået i stykker og derefter er blevet påklistret krystaller.”