Cecilie Elisabeth Rudolph står bag Georg Jensen Damask-udstilling og 3 andre kunstoplevelser, du ikke må snyde dig selv for
SPONSORERET indhold

Cecilie Elisabeth Rudolph står bag Georg Jensen Damask-udstilling og 3 andre kunstoplevelser, du ikke må snyde dig selv for

Cecilie Elisabeth Rudolph, der er søster til Andrea Elisabeth Rudolph, står bag en ny Georg Jensen Damask-udstilling.

18. sep. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Udover udstillingen med Georg Jensen Damask byder efteråret også på andre spændende udstillinger, der bestemt er et visit værd. 

SAMVÆRKET
Et nyt udstillingskoncept på Frederiksberg danner rammen om tekstil-designeren Cecilie Elisabeth Rudolphs kreative fortolkninger af samvær, traditioner og tid med udgangspunkt i John Beckers klassiske Mælkebøttedug fra 1972. Du kan opleve, hvordan Cecilie Elisabeth Rudolph bringer nyt liv i den ikoniske dug og forvandler den til et spændende kig ind i danskernes hjem og traditioner.

17. september – 16. oktober 

LÆS OGSÅ: 7 lækre mænd med bøger

Trust
Københavns fem kunsthaller spreder kunst over hele København, når de endnu en gang går sammen om at lave en fælles efterårsudstilling med navnet Trust. Udstillingen handler om tillid mellem mennesker og troen på det kollektive, og de fem steder – Den Frie, Kunsthal Charlottenborg, Nikolaj Kunsthal, Gl. Strand og Overgaden – udstiller tilsammen kunstnere fra hele verden som amerikanske Ellen Cantor, franske Vava Dudu, svenske Ilja Karilampi og danske Martin Erik Andersen.

28. august – 25. oktober, Overgaden.org/udstilling/trust

Pretty Much Everything
Hvis du skynder dig til Stockholm, kan du nå at se udstillingen Pretty Much Everything, som er en samling af fotografduoen Inez Van Lamsweerde og Vinoodh Matadins bedste arbejder sat op på museet Fotografiska. De hollandske fotografer bevæger sig i grænselandet mellem mode og kunst med deres værker, der altid har et twist af noget underfundigt og humoristisk. Udstillingen byder på alt fra portrætter og collager til skulpturer og videoer.

Til 27. september, Fotografiska.eu

Losing Our Heads
Endelig er Cathrine Raben Davidsen tilbage med en soloudstilling og denne gang på Munkeruphus i Nordsjælland. Til Losing Our Heads har hun leget med sin sædvanlige måde at lave billeder på og præsenterer nu en række værker, der består af en variation af blæk, kul, olie, pigment og akryl. Temaet kredser om tab på flere planer, det være sig menneskelige tab, kontroltab og at tabe ansigt.

30. august – 1. november, Munkeruphus.dk


LÆS OGSÅ: Nu kan du få en lækker bomberjakke fra Won Hundred, når du køber abonnement på Eurowoman

 

LÆS OGSÅ: Diesel lancerer sporty alternativ til stramme jeans

 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Du får fornyet respekt for Angelina Jolie, når du ser hendes præstation på teaterskole som 25-årig