Nye emojis 2017
SPONSORERET indhold

Her er de nye emojis, der lander i 2017

Der findes folk, der kan kommunikere kun ved hjælp af emojis. Så langt er vi ikke i vores kommunikationsevner, men vi sætter alligevel svært meget pris på, at vores visuelle vokabular bliver udvidet.

Af:: Mi Skjold Brix
31. mar. 2017 | Livsstil

Har du også flere gange ledt forgæves efter den rette emoji til at udtrykke dine følelser og slå det sidste lille svirp med halen i en besked, så kan det være, dine bønner er blevet hørt.

27. marts blev listen over de emojis, vi kan forvente kommer i 2017 offentliggjort. Den inkluderer i alt 69 nye emojis af hvilke nogle allerede kan findes i dit tastatur.

Alt i alt er det en opdatering, der endelig honorerer nogle af de mange ting, vi er en del, der har sukket efter at kunne bruge; avocadoen, den løgnagtige pinocchionæse, en savlende smiley, skålende champagneglas og meget mere. Samtidig en det også en politisk korrekt opdatering med både en ammende kvinde og en kvinde med tørklæde. Sidstnævnte skulle efter sigende være endt på listen, efter en 15-årig muslimsk pige fra Berlin havde sendt en forspørgsel til Unicode, der vedtager, hvilke nye emojis der skal lanceres.

De i alt 69 nye emojis kan du se på oversigten her.

Det forventes, at de forskellige mobilstyresystemer alle vil understøtte de nye emojis i anden halvdel af 2017.