Michael og Kathrine på deres nye blog: ”Vi drømmer om børn. To styk og måske en smutter”

Foto: Martin Jørgensen Det lykkelige par fra 'Gift ved første blik' har startet deres egen egen blog, "Michael + Kathrine".

Michael og Kathrine på deres nye blog: ”Vi drømmer om børn. To styk og måske en smutter”

Michael og Kathrine fra 'Gift ved første blik' har allerede børnenavnene på plads. Og så har de startet deres helt egen blog.

”I har set mig græde. I har hørt om Michaels forhenværende titel som ’voksen-jomfru’. I har set os være ved at kaste op af grin. I har set os med familie og venner, og I har lagt øre til et par af Michaels jokes.

Men hvor er vi så egentligt i dag?”

Sådan indleder 25-årige Kathrine Kelså et blogindlæg, der giver en status på tiden efter optagelserne til DR-succesen 'Gift ved første blik', hvor hun og 28-årige Michael Harders endte med at give hinanden et stort ja for åben skærm som det yngste par nogensinde i programmets historie.

Læs også: "Her er de mest tåkrummende øjeblikke i Gift ved første blik"

Og de to er stadig lykkeligt gift i dag, fortæller Kathrine på parrets nye blog, hvor hun blandt andet skriver, at de er flyttet sammen og nu er på jagt efter en større lejlighed med plads til ekstra gamerudstyr – og på sigt også en familieforøgelse:

”Vi drømmer om børn. To styk og måske en smutter. Vi har allerede børnenavnene på plads. Det var slet ikke svært at blive enige om, selvom Michael har et super uptight forhold til navne. F.eks. er den eneste måde at skrive Kathrine på med K og TH – heldigt alligevel. Han mener også, at Michael er det bedste drengenavn i verden, og han drømmer inderligt om at få en søn, som skal hedde Michael Jr. – not gonna happen!”, skriver Kathrine blandt andet i blogindlægget.

Hun løfter desuden sløret for, at parret siden optagelserne har sagt ”jeg elsker dig” højt til hinanden, og at de har planer om at fejre deres 1-års bryllupsdag med et omdiskuteret navneskifte...

Læs meget mere på parrets blog her.

Stort tillykke herfra!

Se, hvad vi ellers skriver om: Gift ved første blik