Keira Knightley taler ud
Foto: Interview Magazine Keira Knightley tager kampen op mod fotoshopping

Keira Knightley nøgenfotos mod fotoshop

Derfor stiller Keira Knightley op til uredigerede nøgenfotos

For nylig stod skuespillerinde Keira Knightley frem med en billedeserie i Interview Magazine af fotografen Patrick Demarchelier, hvor hun er topløs på en række af billederne. Det gjorde hun for at vise, hvordan hun ser ud, når hun ikke erfotoshoppet til uigenkendelighed.

Vi har efterhånden set Keira Knightley på en del billeder: i en lang række skønhedskampagner, på filmplakater og på en masse magasincovers. Men ifølge den 29-årige skuespillerinde er det langt fra det sande billede, vi får præsenteret af hende.

For selvom Keira Knightley er kendt for sin naturlige skønhed, er hun vant til, at hendes billeder bliver udsat for retouchering. For eksempel at det ser ud som, om hun har en større barm, end hun egentligt har i virkeligheden. Knightley mener, at den slags indgreb skaber et forvrænget billede af kvindekroppen. Og hun er godt træt af ikke at kunne genkende sin egen krop på de mange glamourøse billeder, der blivet taget af hende.


Keira Knightleys barm bliver ofte forstørret, her ses hun i en campagane for Chanel.

I et interview med The Times fortæller hun, hvad hun mener om alle de indgreb, der bliver foretaget i efterbehandlingen af billeder af hende.

- Min krop er blevet manipuleret utallige gange af utallige grunde - alt lige fra paparazzibilleder til filmplakater, fortæller hun og uddyber:

- Kvindekroppen er en kampzone, og fotografier bærer en stor del af skylden. Vi lever i et samfund, der er i disse tider er fotografisk, det er blevet sværere at se nuancerne på alle de forskellige kropsformer, vi har.


Keira Knightleys bryster er tydeligvis blevet forstørrer på filmplakaten til 'King Arthur'

I Interview Magazine står Knightley frem og viser, hvordan hun i virkeligheden ser ud, når hendes billeder ikke først lige har været igennem Photoshop. For Knightley er det vigtigt, at billederne fremstår ærlige og reelle, fortæller hun til Times Magazine.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at det er lige meget, hvilken kropsform du har.


LÆS OGSÅ: "Jeg mister fuldstændigt lysten til sex, hvis jeg har betalt for min kærestes middag"

LÆS OGSÅ: Drop filtret: Det er cool at være naturligSe, hvad vi ellers skriver om: Kultur