/Upload/eurowoman/mathilde_wide.jpg
SPONSORERET indhold

Mathilde Gøhler er blevet mor og viser sin nyfødte på Instagram

"Aldrig har jeg været så stolt i mit liv", skriver den nybagte mor på sin Instagramprofil @mathildegoehler.

Foto: Le Management, Instagram @mathildegoehler
24. aug. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Hvis ikke du allerede er skruk eller har børn, så må vi advare mod nedenstående foto af model Mathilde Gøhlers nyfødte, som hun netop har offentliggjort.

Billedet har på bare en times tid fået over 8.000 likes og 377 kommentarer, så der tydeligvis mange af modellens venner, fans og følgere, som glæder sig over begivenheden.

Never have I been so proud in my life ❤️

Et billede slået op af Mathilde Gøhler (@mathildegoehler) den 24. Aug 2015 kl. 3:24 PDT


Også hendes kæreste Remee har lagt et foto af deres lille nyfødte op.

23-årige Mathilde Gøhler er en af de mest eftertragtede danske modeller og rejser ofte verden rundt for at skyde badeserier med mere.

Før hun blev mor, talte vi med hende om hendes weekendvaner og de kan tyde på, at det nye liv som ansvarlig forælder ikke bliver så stor en omvæltning for hende. I hvert fald var budskabet klart, at hun prioriterer hjemmehygge over en bytur i weekenden.

- Hjemmehygge - helt klart. Jeg er meget ude i hverdagene, så jeg vil bare rigtig gerne være hjemme i weekenderne og slappe af.

Til gengæld får Mathilde Gøhler måske lidt sværere ved at dyrke, det hun elsker ved weekenden. For på vores spørgsmål om det svarede hun:

- At man kan sove længe og putte! Hvis jeg ikke skal nå et fly eller arbejde, så er det altså det bedste. Sove længe, putte i rigtig lang tid med min kæreste og vores hund og spise en laaaaang og hyggelig morgenmad.

Vi ønsker den lille familie stort tillykke og alt det bedste fremover.