Det perfekte bryllup

Foto: Privat Højgravid og nyforlovet.

Det perfekte bryllup

Den kommende bruds overvejelser om det perfekte bryllup

Da min kæreste faldt på knæ for lidt over et år siden, og jeg stod der højgravid med en forlovelsesring, der kun lige knap kunne presses ned over min hævede ringfinger, startede en proces, der skulle vise sig at være lidt mere besværlig end som så…

Vi skulle planlægge et bryllup, som kombinerer jyden med københavneren, traditionelt med utraditionelt, formelt med uformelt, to gode mavefornemmelser og en overkommelig pris.

Vores første tanke

Vores første ide om et bryllup, som vi begge kunne se os selv i, så cirka sådan her ud: Udendørs bryllup a la dem man ser i film med et stort telt i haven, helstegt pattegris på grillen og et festligt set-up med bænke, borde og selvplukkede markblomster på bordene. 

Udfordring

Vi bor i en lejlighed på indre Nørrebro i København, vi har ingen have og det danske vejr er, som bekendt, uforudsigeligt. Hvis folk skal kunne danse hele natten i deres stiletter, kræves et trægulv i teltet, og hvis man skal satse på en udendørs bryllupsfest, får vi brug for varmelamper og muligheden for at kunne overdække sådan cirka alting. Sidst, men ikke mindst, skal vi bruge et sted, hvor vi kan sætte teltet op – helst uden risiko for klager efter mørkets frembrud.

Selvom vores gård er grøn, stor og lækker, er der naboer til alle sider, som ikke nødvendigvis synes, at vores livs fest skal berøve dem deres nattesøvn en tilfældig (for dem altså) sommerdag i 2017.

Beslutningen om et all inclusive bryllup

Det stod hurtigt klart, at vores første indskydelse var lidt af en udfordring, og at det ville kræve rigtig meget at få stablet sådan en bryllupsdag og -fest på benene. Egentlig kunne det også være meget lækkert bare at læne sig tilbage og være i nuet – både nu og på selve dagen. Ingen af os er tilhænger af det helt store bryllupsshow, og at uddelegere pynt, blomster og kager ligger ikke naturligt i kortene. Derfor, og fordi det viste sig, at det perfekte havebryllup ville koste cirka det samme (næsten) som det perfekte bryllup på et sejt all inclusive sted i København, gjorde, at vi vendte på en tallerken og besluttede os for at finde det sted, der var allermest os. ift. budget, placering, indretning, menu, lukketid og selvfølgelig en god følelse i maven. 

I vores søgen på det helt rigtige sted var vi vidt omkring (i Københavnsområdet, that is), og til jer kommende brudepar derude – Værsåartig!

Forarbejdet er gjort og her har I 10 fine bryllupslokaler i og omkring København, som kan huse det perfekte bryllup - hvad enten I er til et klassisk bryllup med hvide duge og langborde, bjælker i loftet eller mere alternative løsninger. 

Selv valgte vi et rustikt bryllupslokale med bjælker i loftet og udsigt over vandet. Vi lader os vie i en have og får derfor alligevel et twist af havefest på vores store dag. Med en god DJ og vores udvalgte bryllupsgæster, kan det kun blive godt. 

Se hvilke 10 fede bryllupslokaler i København og omegn, som vi overvejede her>>

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup

610x200_woordy_knap2.jpeg