Palma
SPONSORERET indhold

Shop og spis i perfekte Palma

Mai Manniche, 28 år, smykkedesigner og kreativ direktør i JEWLSCPH rejser meget i både øst og vest. Et yndet sted for Mai, når hun designer sine funklende smykkekollektioner, er Palma på Mallorca. Kun tre timer fra København og med et perfekt miks af inspirerende og rolige omgivelser – og ikke mindst shopping og lækre restauranter i solen – er Palma en perfekt destination for de fleste.

Af: Louise Engelst Foto: Private
15. jan. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

SHOP

 

Den halve oplevelse af en by er for mig det at slentre rundt i gaderne på må og få – og i Palma er det altid sjovt at gå på opdagelse i de små gader på kryds og tværs af de to store, eksklusive shoppegader Avinguda Jaume III og Passeig de Born. Det er klart i de små gader, man finder de bedste butikker – og favoritbutikken Yvonne Rohé med blandt andet Haute Hippie og Antik Batik er et MUST på shoppingturen.
Calle San Feliu, 4, Yvonnerohe.com

 

SOV

 

På Hotel Castillo Son Vida, der ligger lidt uden for Palma i det eksklusive Son Vida område, slapper jeg HELT af, så snart jeg sætter mine ben på deres tagterrasse. Der er en gennemtrængende ro her, og den vildeste udsigt ud over Mallorca.
Castillo Hotel Son Vida, C/Raixa 2, Urbanizacion Son Vida, Castillosonvidamallorca.com/en

 

OPLEV

 

Besøg kunstmaleren Joan Mirós atelier tæt på Palma, der står som da han døde i 1983 – selv hans staffelier – og i dag fungerer som museum. Hans drømmende og farverige malerier er inspirerende og tankevækkende. For mig som designer et uundværligt input i min egen designproces.
Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, C. De Saridakis, 29, Miro.palmademallorca.es

LÆS OGSÅ: Tag på miniferie i Palma

 

SPIS

 

Spanien og dermed Mallorca er lig med tapas, som serveres på et utal af tapasbarer rundt i hele Palma. Jeg fik i sin tid anbefalet Restaurant Forn de Sant Joan, og den er et hit. De har et stort udvalg af super lækre tapasretter samt klassiske spanske retter med en tvist. Prøv f.eks. deres tun, grillede grøntsager og røget mozzarella. Mums.

 

Restaurante Forn de Sant Joan, c/ Sant Joan, 4. Forndesantjoan.com

 

NYD

 

Jeg er vild med at kigge på mennesker, ja faktisk kan jeg få flere timer til at gå med det. På Cappuccino Grand Café kan jeg både nyde en kold cola og følge med i det hektiske liv på denne centrale plads midt i Palma. Stedet oser af stemning med sin fine farverige indretning – og maden er bestemt også værd at sætte tænderne i oven på shoppeturen.
Cappuccino Borne Grand Café, Pza. Juan Carlos I, 9. Grupocappuccino.com