Kvindefantasier III
SPONSORERET indhold

”Legesyg som han var, tog han mig om livet og svang mig op over skulderen…”

Læs det hotte uddrag af novellen ”Deja-vu” fra novellesamlingen ”Kvindefantasier III”, som er skrevet af ALT for damerne-læsere og samlet af Elisa Lykke.

Af: Uddrag fra bogen Kvindefantasier III Foto: Getty Images
17. aug. 2022 | Livsstil | ALT for damerne

Alle var vågne, da jeg kom tilbage fra løbeturen, og jeg fornemmede ham svagt, da jeg stod og skænkede kaffe op. Det var hans duft, der strejfede mig, men jeg vendte mig ikke om, selvom han stod så tæt på mig, og jeg mærkede varmen stige og min kusse blive plaskvåd.

”Dejligt, at du brygger kaffe, giver du en tår?” spurgte han.

Jeg vendte mig om og rakte ham en kop, men sagde ikke noget. Jeg havde stadig ondt i hovedet, og de andre kollegaer skulle ikke vide, hvad der foregik mellem os.

LÆS OGSÅ: Har du lyst... til at skrive en sexnovelle?

Vi måtte alle sammen hjælpe med oprydningen, som foregik i stilhed. Da vi var færdige, kom jeg for hurtigt afsted og glemte min iPhone i farten, så jeg måtte vende om.

Da jeg kom tilbage til huset, var alle kørt, undtagen Ruben, som stod og talte dæmpet i telefon.

Jeg gik i hast op på første sal og tog min iPhone, som lå på sengebordet. Tanken om ham og mig strejfede mig, men jeg skubbede den fra mig. Ruben stak sin telefon i baglommen, netop som jeg passerede ham på vej ud til bilen. Han greb min arm og holdt mig fast.

”Hvor skal du hen i den fart?” sagde han. ”Er du kommet tilbage for at kæle med mig?”

Jeg var mundlam.

”Kom, og lad mig kneppe dig ordentligt og højlydt denne gang,” fortsatte han.

Jeg blev tændt af hans direkthed og nikkede.

”Kom, vi går ind i skoven.”

Han trak mig blidt i armen, og jeg fulgte velvilligt med.

Legesyg som han var, tog han mig om livet og svang mig op over skulderen.

Han gik hurtigt. Jeg prøvede at orientere mig, selvom jeg hang med hovedet nedad. Vi var på vej mod skoven. Han kælede mig op ad benet mod min røv og stak fingrene ind under trussekanten, og jeg blev igen tændt af vildt begær efter at blive knaldet.

Ved en lysning med en bålplads og et shelter lod han mig glide ned fra sin skulder som et bytte. I forbifarten rev han trussen af, og så lå jeg der i mosset med blottet kusse, som svulmede af vellyst. Jeg smed blusen selv og kærtegnede mine runde, fyldige bryster og spredte benene, mens jeg kiggede op på ham.

”Tag mig,” sagde jeg.

Han satte sig på hug og slikkede mig omhyggeligt, først på klitoris med hurtig og spids tunge, så med lange strøg rundt om, langs og indenfor, så dybt som tungen kunne nå. Mine brystvorter var stive og faste, da han slikkede på dem med glubsk appetit. Jeg blev vild og rev hans shorts af, så hans lem var blottet, stift og indbydende.

Han satte sig ned på en træstub, og jeg satte mig overskrævs på ham og mærkede det faste pikhoved, som var så blødt og glat, mens jeg langsomt førte hans skønne, fyldige lem ind i min varme hule. Fornemmelsen af at have hele kussen fyldt op var en fornøjelse, som jeg havde savnet.

Jeg red ham som et umætteligt barn, som aldrig får nok af legen. Blev ved og ved. Hans pik voksede yderligere, hver gang jeg klemte mine skedemuskler sammen, indtil svulmelegemet var spændt til bristepunktet. Jeg kastede nakken bagover, rullede med hovedet og gispede, ænsede kun svagt den tætskyede himmel, hvor det blå dukkede op som huller indimellem, mens jeg skreg i en forløsende orgasme.

Han suttede og bed hårdt i mine bryster, hvilket forstærkede min lyst. Hans faste overarm styrede min rytme, og så trak han mig af. Jeg mærkede safterne løbe ned ad låret. Jeg var i flammer og ville have mere. Hans lem stod stift ud fra kroppen som en spændstig oversized dildo, men stadig holdt han sin udløsning tilbage.

Jeg lagde mig på maven hen over træstubben, som han havde rejst sig fra. Han var hurtigt over mig igen. Langsomt, men med faste stød, pumpede han sit veludrustede organ ind og ud af mig, og jeg lod ham tage mig så voldsomt og dybt, at jeg kunne mærke, hvordan jeg fik aftryk af barken fra stubben.

Jeg skreg af henrykkelse og blev beriget med endnu en orgasme, som gennemstrømmede mig med en varmebølge af velvære. Så slap vilddyret sine hæmninger og brølede sin forløsning ud over Tisvilde Hegn som et andet dyr i brunst.

Rytmisk og synkront faldt vi sammen og trillede ned på mosset, hvor grannåle og små grankogler klæbede sig fast til vores kroppe, som var indsmurt i vores safter.

Så lå vi der og kiggede op på himlen mellem trækronerne.

Vores nøgne kroppe dirrede, jeg var stadig våd og liderlig, og hans pik var det skønneste syn, jeg længe havde set. Smuk, stor og stiv.

Jeg kælede for ham og gned mig op og ned ad hans faste lår, da jeg hørte en knasende lyd ovre fra noget buskads ved nogle små birketræer. Vi kiggede op begge to. Ingen af os sagde noget, vi holdt bare vejret.

Jeg kunne ane en skygge.

”Hvem der?” råbte Ruben.

Og ud af buskadset dukkede Karl op.

”Hvad laver du her?” fik vi sagt i kor.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: ”Han står midt på gulvet. Med bind for øjnene…”

”Min cykel punkterede, og så tog jeg tilbage til huset i håb om, at der stadigvæk var nogen.”

Han fortsatte: ”Det var der ikke, men jeres biler har afsløret jer. Jeg sneg mig efter jer og har nydt at være beskuer af jeres elskovsakt.”

Han stak hænderne i lommen på sine shorts og storsmilede. Jeg så straks, at hans bukser bulede vandret ud som en teltdug.

”Må jeg være med? Jeg har drømt om en trekant i mange år.”

Karl var fuld af løgn, det vidste jeg, men sagde ikke noget.

Ruben og jeg kiggede på hinanden og nikkede.

”Det er i orden, kom bare,” sagde Ruben.

”Liderlige kvinde, må jeg se dig slikke pik? Det tænder mig,” sagde Karl, samtidig med at han smed shortsene og begyndte at lege med sin pik, som allerede var stor og svulmende.

Ruben var tavs og havde sat sig op på stubben igen. Jeg knælede og tog fat om det klistrede lem og kælede med det, til det stod lige op som en træstamme. Så gik det pludselig op for mig, at det var Ruben, som havde stået bag væggen den aften. Det var derfor, Karl havde taget mig med i swingerklubben. De var begge forførere, og jeg var byttet.

Det tændte mig helt vildt, og jeg blev ved med at sutte og slikke og køre det silkebløde pikhoved ind og ud af munden med ”Karl, den forførende beskuer” som publikum.

Han havde rykket sig tættere på og stod nu så tæt op ad mig, at jeg kunne mærke hans lem mod min røv. Så kravlede han ind under mig og begyndte at kysse, sutte og bide i mine bryster. Han bevægede sig videre ned til min kusse, som han slikkede med en blød og bred tunge, som var lige så varm som min kusse. Jeg slugte Rubens pik og vred mig af ophidselse med det svulmende lem mellem læberne.

Karl gik om bag mig igen, greb om sin svulmende pik og førte den ind i min skede i en rytmisk bevægelse, som fik mig til at sutte endnu hårdere.

Hans pik fyldte ikke på samme måde som Rubens, men jeg nød at blive kneppet hårdt bagfra.

”Skønne kvinde med en kusse som en udsprungen rosenknop,” stønnede han.

Sveden haglede af ham, og jeg mærkede dråberne på min ryg. Ruben eksploderede i min mund, og væsken løb både ud af min mund og ned i svælget på mig. Det var så godt at blive gennemkneppet af to så kraftfulde mænd, og jeg følte mig som en græsk gudinde.

Så blev det Karls tur til at få afløb for sine dyriske drifter, han pressede og skubbede sit lem helt i bund, og vi kom samtidigt, mens Ruben så til med hånden om sit stive lem. En pik, som ikke var til at drive i jorden.

Ruben slikkede mig rundt om munden og ned ad min hals og videre ned til brystvorterne, som han suttede på og bed i, til de var stive. Han skubbede mit lår til side.

”Spred benene, nu skal jeg slikke dig, din liderlige tøs,” sagde han.

Jeg lagde mig på mosset i skyggen af Karl, som stod parat til at få dyret gennemslikket. Det tændte Ruben, og han slikkede mig op ad maven og suttede igen på mine brystvorter, til de stod stive i den milde vind. Ruben fortsatte op ad kroppen og slikkede mig på halsen og øreflippen, mens jeg lagde hovedet bagover med Karls lem mellem læberne.

Rubens lem var eksplosivt hårdt. Det mærkede jeg, idet han skød det dybt ind i min kusse. Jeg var i ekstase og kunne ikke stoppe. Det var fantastisk. Karl trak sig ud af min mund og sprøjtede ud over mig, så spermen løb ned ad maveskindet og smeltede sammen med mine og Rubens safter.

Jeg så op og bemærkede, at det efterhånden var tusmørke, og med det samme fik jeg en orgasme, som forløstes i et skrig ud mellem træerne i skoven.

Skumringen var på vej sammen med småregnen.

I mit indre trådte et billede frem af en lidenskabelig løvinde, som satte af i spring ud over savannen med to legende alfahanner i hælene.

Anbefalet til dig