bryllupsinpiration

Foto: Zinna Bright Mac-Eochaidt, Mads Neuhard og Private

Vores bryllup: Sydlandsk charme

Brylluppet endte med fest i poolen og rosé i hånden, mens solen stod op.

Lucinda og Mikkel
Lørdag den 5. juli 2014

Lucinda Enevold Herforth, 28 år og projektleder på et reklamebureau, og Mikkel Herforth, 35 år, producent og tv-vært blev gift i Iglesia del Sant Crist de S’Arraco på Mallorca – en lille katolsk kirke, der ligger i landsbyen S’Arraco på byens lokale torv. Middagen og festen blev holdt på en privat landejendom uden for havnebyen Port d’Andratx, som de har et nært forhold til. Parrets drøm var at se deres familie og venner i flere dage og have god tid til at fejre deres kærlighed, og sådan blev det. Brylluppet endte med fest i poolen og rosé i hånden, mens solen stod op.
– En ting, som vi husker meget tydeligt, var, at vi
– lige efter at være blevet viet – kørte væk i en gammel, åben folkevogn. Bare os to. Suset i maven fra lige at have sagt ja til hinanden og have vores livs fest foran os var så vildt, at vi råbte og skreg hele vejen i bilen, så alle vi kørte forbi dyttede og vinkede af os. Det var virkelig lykken!


MALLORCAS CHARME
Lucinda og Mikkel er nært knyttet til Mallorca og drømte om at samle venner og familie under Sydens sol.

MAKE UP
Lucinda lagde selv makeup, og hendes mor, der er tidligere balletdanserinde og har været vant til at sætte hår, satte hendes hår på dagen.

KJOLEDRØM
Lucinda havde selv designet kjolen og ik en syerske, der er ven af familien, til at lave den. Overdelen er syet af en fransk blonde fra Paris, som hendes kon- irmationskjole også var lavet af.

NYGIFTE
Middagen og festen blev holdt på en privat landejendom uden for havnebyen Port d’Andratx.

YNDLINGSBLOMST
Bruden ledte på samtlige lokale markeder og planteskoler for at inde sin yndlingsblomt – peoner – til brudebuketten. Men blomsten indes slet ikke på Mallorca om sommeren. Heldigvis var der én blomsterhandler, der kunne skae dem og ik dem løjet ind fra Tyskland.


LÆS OGSÅ: Traditionelt dansk
LÆS OGSÅ: Bondegårdsfest

 

Vores bedste råd

Planlæg i god tid – jo før, jo bedre. Hvis brylluppet skal holdes i udlande t, er det en god ide at få hjælp udefra fra en, der kan hjælpe med sproget, koordineringen og gennemskue kulturforskelle, så brylluppet bliver lige, som man ønsker det.
Se, hvad vi ellers skriver om: Mallorca og Bryllup

610x200_woordy_knap2.jpeg