Opskrifter babymad
SPONSORERET indhold

Opskrifter: Let mos og grød til baby

Den første babymad er ikke gourmet-mad, men selv en let risgrød vil gøre din baby glad. Her får du tre lette opskrifter på babymos og babygrød.

Af:: Sofie Winther Askgaard, Vores Børn Mini, oktober 2011
27. okt. 2011 | Børn | Vores Børn

Opskrift babymad: Cremet risgrød

Pisk 1/2 dl rismel med 11/2 dl koldt vand. Kog ved svag varme i 2-3 min., sluk, og rør en tsk. Fedtstof (smør el. olie) og 1/2 dl modermælkserstatning eller modermælk i. Tilsæt mere mælk, hvis grøden er for tyk. 

Opskrift babymad: Blød grønsagsmos

Kog en gulerod med 1-2 kartofler, hæld vandet fra, og mos grundigt. Pisk 1 tsk. fedtstof (smør eller olie) og 1/2 dl modermælkserstatning eller modermælk i ved svag varme. Pres evt. mosen gennem en finmasket si, så den bliver helt lind.

Opskrift babymad: Mos af sød pære

Kog en pære i små stykker med 1 dl vand i 5-10 min., og mos med en gaffel. Pres mosen igennem en sigte, eller giv den en tur i blenderen.

Tip! Du kan lave mos af moden frugt ved at skrælle frugten og skrabe kødet fra med en gaffel.

LÆS OGSÅ: Det må baby spise