Liv Martine Hansen er blevet mor
Foto: Klaus Bo Christensen / Her og Nu Bagedystvinder Liv Martine Hansen kan tilføje endnu en titel til CV'et - hun er mor til en lille dreng.

Tidligere Bagedyst-vinder er blevet mor

Liv Martine Hansen og hendes mand Mads Niemann er blevet forældre til en velskabt lille dreng. Det skriver influenceren og bagekendissen på sin Instagram.

Hun kan bage kager, der smager, så englene synger. Det må vi i hvert fald antage. Liv Martine Hansen har nemlig vundet det populære DR-program ”Den Store Bagedyst” tilbage i 2015. Men nu har bageentusiasten altså bagt på noget helt andet og ganske særligt – nemlig en lille dreng, som d. 22. oktober kom til verden.

Det oplyser Liv Martine Hansen på sin Instagram-profil med 123.000 følgere.

 

Med det fine billede af en tydelige stolt far, der bærer sin nyfødte søn hjem fra hospitalet og en opslagstekst, som i dén grad lyder som en meget lykkelig mor, afslører Liv Martine Hansen den gode nyhed:

"22.10.2020 ❤️ Intet kan nogensinde overgå det, der skete på denne helt særlige dag. Du kom til verden! Vores lille fine, velskabte dreng. Jeg kan ikke skrive dette uden at blive ubeskrivelig rørt. Han er det smukkeste, mest rolige, opmærksomme, fantastiske, lille menneske. Han har Mads’ læber, min næse, Mads’ mørke hår, mine kinder, Mads’ rolige sind og samtidig min enorme utålmodighed ❤️ Jeg er fuldstændig forelsket i livet på ny."

LÆS OGSÅ: Christopher og Cecilie Haugaard skal være forældre

Den kærlige tekst fortsætter med en kærlighedserklæring til hendes mand, Mads Niemann:

"Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke er blevet forældre før. Det er det vildeste nogensinde. Mads er den absolut bedste far, hvilket jeg aldrig har været i tvivl om. Men at se ham sammen med vores dreng, det er følelser, der ikke kan forklares. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine to drenge! Jeg har aldrig oplevet så stærke følelser før. Jeg sover nærmest ikke. Jeg ligger bare og kigger på det lille menneske, vi har bygget. Jeg hulker om natten af lykke! Det er følelser der er så store, at de næsten er svære at rumme. Jeg er det lykkeligste menneske i denne verden - vores fine oktober barn ❤️"

Gravid på sin runde fødselsdag

Den 19. oktober kunne bagekendissen fejre sin 30-års fødselsdag, hvor hun da heller ikke lagde skjul på glæden over snart at skulle være mor:

"Jeg elsker, at den for evigt skal være minde om min 30 års fødselsdag og den sidste fødselsdag, hvor jeg ikke var nogens mor! ❤️ Udover det så kan jeg ikke længere passe andet end joggingtøj og åbne sko 😂 Jeg glæder mig efterhånden til, at baby er udenfor maven og ikke længere inde i maven, men der går lige liiiidt endnu 😅," skrev hun på Instagram.

Liv Martine Hansen blev gift med sin kæreste Mads Niemann i 2019, og parret bor sammen på en gård nord for Hjørring, hvor nu endnu en lille beboer flytter ind.

Den nordjyske influencer har i dag sin egen blog samt instagram-profilen @livmartine

Se, hvad vi ellers skriver om: Mor og Kendte