Gode ideer til vitaminrige snacks
Agurk: Skær agurken i lange stave, og servér dem i høje glas.
Gulerødder: Skær toppen af gulerødderne, og vask dem. Skær dem i stave, og servér dem i rødvinsglas.
Peberfrugter: Skær dem i stænger eller store tern, og servér dem i små skåle med både røde, grønne, gule og orange peberfrugter blandet sammen.
Tomater: Bland cherrytomater og små, hele gulerødder i en skål. Du kan også skære toppen af tomaterne, hule dem ud og fylde dem med pikantost og krydderurter.
Radiser: Flæk radiserne, og anret dem på et fad. Sæt tandstikker i, og servér radiserne hele med top.
Asparges: Servér aspargeserne hele – enten rå eller let blancherede.
Champignoner: Skær champignonerne i skiver, og anret dem dekorativt på et fad, eventuelt sammen med cherrytomater.
Kilde: Kostekspert Lene Hansson.